DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 14. hétfő
Egyéb

Hogyan válasszunk öltönyt egy díjátadó gálára?

A sporteseményekről általában egy futball- vagy egy teniszmeccs jut eszünkbe, pedig gyakran rendeznek díjátadó gálákat, jótékonysági bálokat vagy éppen lovaspóló versenyeket, ahol jellemzően elvárt az elegáns megjelenés.

httpslordfashion.hu - 2024 október - Cikk3



A sporteseményekről általában egy futball- vagy egy teniszmeccs jut eszünkbe, pedig gyakran rendeznek díjátadó gálákat, jótékonysági bálokat vagy éppen lovaspóló versenyeket, ahol jellemzően elvárt az elegáns megjelenés. Ebben a cikkünkben bemutatunk néhány fazont, amivel segíthetünk az öltöny kiválasztásában.

Ha igazán kiváló minőségű, akár egyedi, személyre szabott öltönyt keres, feltétlenül nézze meg a Lord Men's Fashion öltönyeinek kínálatát, mert igen kedvező árakon juthat magas minőségű modellekhez. Milyen öltönyök jöhetnek tehát szóba, hogy a legjobb formánkat hozhassuk és igazán stílusos legyen a megjelenésünk?

 

Francia stílusú öltönyök

Letisztult vonalvezetés, valamint igen magas minőség és visszafogott elegancia jellemző ezekre a viseletekre. Szabásuk nem túlzottan testhezálló, a szabás vonala abszolút leköveti a testalkatot, éppen ezért igen kényelmes viseletet biztosítanak. Klasszikus, egyszerű öltönyök, minimalista dizájnban, visszafogott színekkel. Fekete és sötétkék darabok, főként minta nélkül vagy nagyon visszafogott és egyszerű mintázattal.

 

Olasz öltönyök

Az északi stílusú olasz öltönyök jellemzően karcsúsított szabással rendelkeznek. Ez a szabás testhezálló, modernebb megjelenést kölcsönöz, kifejezetten fiatalos, lendületes karaktereknek ajánlott. Légáteresztő, könnyű és finom anyagból készülnek, rövidebb szabású zakóval és derékrészen sokszor derékhajtással szabott nadrággal. Enyhén párnázott a vállrész, és igen széles színválasztékban kaphatóak. A modern elegancia megtestesítői.

 

Nápolyi stílus

A déli olasz viselet a nápolyi stílus, amely az öltönyök esetében is eltér az északi olasz stílustól. Lezser, könnyebb életérzést átadó stílusjegyekről beszélünk. Légáteresztő anyagok jellemzik, vállrészen párnázatlan, így ez kényelmesebb viseletet biztosít. Rövidebb, magasabban záródó öltönyök, széles kihajtóval varrva. Hagyományos, visszafogottabb, de kirívó, figyelemfelkeltő színek is megjelennek, éppen ezért igen széles a színválaszték.

 

Amerikai stílus

Az amerikai stílusú öltönyök elegánsak, mégis lazák, kényelmesek és szabad mozgást engednek viselőjüknek. Rendszerint három gombbal gombolhatóak, középen egy plusz slicc garantálja a kényelmet. Letisztult dizájn, minta és díszítés nélkül kaphatóak, így bármilyen eseményre felvehető viseletnek minősülnek.

 

Tradicionális brit viselet

A brit öltönyökre a részletgazdag kidolgozás jellemző, szabásuk kiemeli a férfias testalkatot. A zakók két sliccel vannak ellátva hátul, az öltönyök anyaga általában vastagabb, mint más stílusban készülő fazonoké. Sokkal melegebbek, mint más modellek, és kifinomult eleganciájuknak köszönhetően igazán időtálló darabok.

 

Ázsiai öltönyök

Erre a stílusra a modern szabásvonal jellemző, emellett megjelennek a hagyományos kínai díszek és motívumok az öltönyökön. Karcsúsított fazonok, de nem túlságosan. Modernebb szöveteket használnak az öltönyök készítéséhez, különleges színek is megjelenhetnek, így abszolút egyedi viseletnek számítanak.

Amint látható, a paletta igencsak széles, így mindenki megtalálhatja a személyiségéhez, stílusához illő darabot!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: