DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Giancarlo Fisichella lett a Vredestein márka egyik nagykövete

Az Apollo Tyres a háromszoros Formula–1-futamgyőztes Giancarlo Fisichellát kérte fel, hogy nagykövetként képviselje a prémium Vredestein személyautóabroncs-márkát.

A kétéves megállapodás jegyében Fisichella részt vesz majd a teljesen új négyévszakos, nagy teljesítményű Vredestein gumiabroncsok tesztelésében és fejlesztésében, megjelenik a kulcsfontosságú eseményeken, valamint szerepelni fog a Vredestein márka online és offline kommunikációs anyagaiban. 

Az új szerepkört június óta betöltő Fisichella a Vredestein csapatának vezetőjeként szerepelt a legutóbbi 1000 Miglia ikonikus klasszikusautó-ralin Olaszországban. A Bresciától Rómáig, majd onnan visszafelé vezető versenyútvonalon Fisichella egy 1953 Simca Aronde S volánja mögött mutatkozott be a Vredestein márka színeiben.

Giancarlo Fisichella



A Vredestein prémium gumiabroncsmárka 2017 óta a 1000 Miglia „hivatalos gumiabroncspartnere”, és rendszeresen komoly mértékben képviselteti magát a versenyen, illetve az eseménnyel kapcsolatos minden online és offline marketingtevékenység során. A szponzori megállapodás 2022-ben történt, három évre szóló kiterjesztésének keretein belül a Vredestein márka mostantól a 1000 Miglia sorozat minden egyéb eseményén is képviselteti magát, beleértve a 1000 Miglia Green, a Coppa delle Alpi és a 1000 Miglia Warm Up USA versenyeket is.

Yves Pouliquen, az Apollo Tyres kereskedelmi osztályának alelnöke így fogalmazott: „Giancarlo komoly tiszteletnek örvend a nagy teljesítményű autók rajongóinak körében, ezért a személye tökéletesen illeszkedik a Vredestein márkához. Emellett a motorsport legmagasabb szintjén töltött számos éve alatt hatalmas mennyiségű tudást halmozott fel, amivel segíthet a K+F csapatainknak, hogy termékeket és technikai innovációkat juttassanak a piacra.”

Fisichella 13 éves Formula–1-es karrierje a Minardi csapatnál kezdődött, majd a Jordan, a Benetton, a Sauber, a Renault, a Force India és a Ferrari színeiben is rajthoz állt. Ezen idő alatt három nagydíjat nyert meg. Miután távozott a Formula–1-ből, Fisichella a sportautókkal való versenyzés felé vette az irányt, és többek között a komoly presztízzsel bíró Le Mans-i 24 órás versenyen is próbára tette magát. Csapatával 2012-ben és 2014-ben is megnyerte a GTE-Pro osztályt.

A Vredestein kínálatával kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.vredestein.hu/

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: