DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat
Egyéb

Milyen hatása van a jóni masszázsnak az életünkre?

Sokan teljesen máshogy képzelnek el egy masszázst, mint ahogy az valójában zajlik.

httpsintimazs.hu - 2023 augusztus - Cikk1



Bele sem tudunk gondolni, hogy mi történik velünk egy intim masszázs során, hogyan reagálunk az egyes érintésekre. Míg, ha a párunk hozzánk ér, az teljesen természetes érzés, egy idegen érintése azonban már más tészta. 

Pedig a jóni masszázsnak számos pozitív hatása van a testünkre és az életünkre, így mindenkinek érdemes lenne tennie egy próbát. De vajon mire számíthatunk ezzel kapcsolatban?

 

Mi történik a masszázs során?

Az intimázs tantra jóni masszázs tulajdonképpen egy két és fél órás gyakorlat, amely a test, valamint a női nemi szerv lágy, ámde annál érzékibb masszírozásával jár. Itt az embernek van arra ideje, hogy lassan felfedezze a testét, mindezt sokkal teljesebb és persze bensőségesebb módon, mint otthon az ágyban. A fő cél nem az orgazmus, azonban vezethet ahhoz, az izgalom viszont garantált.

A folyamat lényege, hogy a szexuális energiákat kibontakoztassuk, megtartsuk az izgalmat, hogy aztán az öröm hosszan tartó érzését is megtapasztalhassuk. Ez a hölgyek legszentebb helyében, a jóniban indul el. Már csak az a kérdés, hogy vajon kinek és miért éri meg ezt kipróbálni? Kinek lehet rá szüksége és milyen eredményeket várhatunk a két és fél órás masszázst követően?

 

A tantra jóni masszázsnak gyógyító ereje van

Az intim masszázs minden esetben segíthet túllépni, vagy legalább gyógyulni a szexuális traumával küzdők számára. Mind a hölgyek, mind az urak élhetnek át olyan negatív élményeket, amelyektől nem tudnak megszabadulni. Ha ez a nemi szerveket érinti, akkor az hatással lehet a későbbi szexuális életükre is, ami hatalmas problémákat tud okozni. Nem gondolnánk, hogy milyen gyakori jelenség a zaklatás, a szexuális erőszak. 

Sokszor ráadásul még azokban is lehet szexuális trauma, akik sosem éltek át hasonlót, hiszen negatív gondolatai és lenyomatai mindenkinek vannak. Az intimitás megtapasztalásával azonban ezek az érzelmek végre felszabadulhatnak, segíthetik az agyat, valamint nemi szervet abban, hogy csak a kellemesre emlékezzenek. 

 

Miért van rá még szükség?

Aki elhanyagolja magát, nem teremt kapcsolatot a jónijával, annak sajnos egy idő után megromlik vele a viszonya. Ha mindenkivel és mindennel foglalkozunk, kivéve a saját testünkkel, akkor bizony egy idő után jönnek a problémák. Nőként a szív a méhben van, így figyelmet kell szentelni a hasunkra, a méhünkre, valamint a jóni területére. Amíg ezek nincsenek rendben, addig nincs boldogság és pozitív érzelmek. 

Egy intim masszőr azonban fel tudja oldani a negatív dolgokat. A folyamathoz azonban szükség van szeretetre, valamint bizalomra. A masszőrnek szeretnie kell magát, békében kell lennie a testével és önmagával, hogy mindezt átadhassa nekünk. Ha a kötöttségek le tudnak hullani rólunk, akkor visszatalálhatunk a természetes önmagunkhoz, boldog és teljes életet tudunk élni. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: