DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Milyen előnyökkel jár az edényszárítók használata?

Egy háztartásban számos feladat elvégzése vár az emberre nap mint nap, hétről hétre, és ennek egyik fő területe a konyha, ahol minden napszakban találni tennivalót. Megkönnyítik az életet a praktikus, a felhasználás céljának megfelelően kivitelezett és formatervezett eszközök, tárolók.

https-__www.curver.hu_ - 2023 március - Cikk4



A főzés, az étkezések hozzátartoznak a mindennapokhoz, ahogy a mosogatás is, ami azonban általában a nemszeretem feladatok közé tartozik a legtöbb háztartásban, ezért aki teheti, mosogatógépet vásárol, hogy szabaduljon tőle. Azért amellett is szükség van időnként a hagyományos kézi mosogatásra, hiszen 1-2 holmiért nem szokás beindítani a gépet, illetve vannak olyan edények, amelyeket csak kézzel lehet tisztítani. Milyen eszközök, kiegészítők könnyíthetik meg az életünket?

 

Műanyagok az életünkben

A műanyagokra ma már úgy tekintünk, mintha mindig is az életünk részei lettek volna, pedig nem is olyan régen még kuriózumnak számítottak az ebből készült tárgyak, a műanyag dobozok. Azóta viszont elképzelhetetlen az életünk nélkülük, hiszen számos előnnyel rendelkeznek:

- bármilyen formában, 

- könnyen újrahasznosítható összetételben is rendelkezésünkre állnak,

- egyszerűen tisztíthatók,

- olcsón előállíthatók,

- tartósak,

- szagtalan és jól szigetelő tárolást tesznek lehetővé.

 

A plasztik ma már megkerülhetetlen ipari alapanyag, amelyet változatos eszközök, dobozok, tárolók megalkotásához használnak, és szerencsére ma már elmondható, hogy szinte valamennyi fajtája alkalmas az újrahasznosításra.

 

Műanyagok a konyhában

A konyha az a terület, ahol rengetegféle alapanyag, hozzávaló és a munkákat megkönnyítő eszköz elrendezésére, tárolására van szükség. Jó szolgálatot tehetnek nemcsak a műanyag dobozok, de az üvegek, fémdobozok is.

A látható polcokra dekoratív elemeket, a láthatatlan kamrapolcokra inkább praktikus darabokat érdemes választani. 

Egyéni preferenciáinktól függ, melyik mellett tesszük le a voksunkat, a cél, a hasznosság vagy az esztétikum mellett döntünk-e. A sokféle méretnek és formának köszönhetően szinte bármit tárolhatunk a különböző műanyag dobozokban, jól bírják a strapát, és leejtéskor sem kell aggódnunk, hogy összetörnek.

 

A nélkülözhetetlen műanyag edényszárító

A tálcás kialakítású evőeszköz- és edényszárítók rendkívül hasznosak, hiszen amellett, hogy megszabadítják az edényeket a vízcseppektől, össze is gyűjtik a lecsurgó vizet. Nem kell sem konyharuhát használnod, sem papírtörlőt pazarolnod az edények törléséhez, az állványon a levegő hatására megszáradnak. A nagy kapacitású tároló egy teljes adag edény szárítására alkalmas, így nincs szükség menet közben törölgetésre. Higiénikusak, helytakarékosak, így kisebb konyhákban is tökéletesek.

Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, a kiváló minőségű műanyag az elérhető, változatos színek révén pedig igazi dísze lehet a konyháknak.

Nemcsak edények szárítására használhatod, de helyszűkében az edények, evőeszközök, tányérok, tálak, vágódeszkák tárolására is a pulton elhelyezve. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: