DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Ezek a hölgyek aratták a legnagyobb sikert az olvasóknál 2017-ben (18+)

Minden héten nagy sikert arattak a Formula.hu követőinél a nap lányait összegyűjtő és tematikus galériánk - nézzük, mely galériákat néztétek meg a legtöbben!

A nők elválaszthatatlanok az autó- és motorversenyzéstől, de a nagyjából mindentől, ami kerekeken gurul. Ebben a szellemben készítettük idén is galériáinkat, jó szokásunkon pedig 2018-ban sem szeretnénk változtatni. Addig is azonban, visszatekintő-sorozatunk részeként nézzük meg, mely képes összeállítások nyerték el tetszéseteket leginkább az elmúlt év során!

Ha lehet azt mondani, a playmate Simona Zuber fotói kirobbanó sikert arattak, hiszen a főszereplésével készült, „Kerékpártúra felnőtteknek” című galériánkat néztétek meg a legtöbben 2017-ben! Nem szégyenkezhet Inessa Tushkanova, a meztelen versenyzőnő sem, aki nem először, és feltehetően nem utoljára vendégeskedett nálunk második helyével. A dobogóra még Bailey Rose, a szőke bombázó fért fel, aki egy SUV-tól dobta le a bugyit.



Szintén sokan néztétek meg október 5-i galériánkat, melyben a hét legszebb lányait szedtük össze, Kristina kapitánytól pedig nem csak a mi állunk esett le, hanem a tiétek is. A hatodik helyre egy egészen friss, december 14-i „nap lányai”-összeállítás ért oda, melyet egészen kevéssel lemaradva egy év eleji galéria követ a listán, ahol néhány tippet kaphattatok arról, milyen is egy igazán szexi autómosás.

Szintén év elejéről származik nyolcadik helyezettünk, amikor február 27-én gyűjtöttük össze az előző hét legszebbjeit, szintén egy hasonló galériával a nyomában, április 27-éről. Bár utolsó lett, Madelyne Marie sem panaszkodhat – tudjátok, ő az a lány, aki ha sportkocsit lát, azonnal vetkőzni kezd.

Az év legszebb lányairól készült galériák tízes listája:

1. Kerékpártúra felnőtteknek 
2. Egyszerűen lenyűgöző a meztelen versenyzőnő
3. A szőke bombázó egy SUV-tól dobta le a bugyit
4. Az elmúlt hét leszebb lányai (október 5.)
5. Kristina kapitánytól leesett az állunk
6. Az elmúlt hét leszebb lányai (december 14.)
7. Bár minden autómosás ilyen lenne...
8. Az elmúlt hét leszebb lányai (február 23.)
9. Az elmúlt hét legszebb lányai (április 27.)
10. A lány, aki ha sportkocsit lát, vetkőzik

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: