DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Minőségi csere - Vilner Shelby Mustang GT500

A 2013 évjáratú ShelbyMustang GT500 Super Snake-ből mindössze 500 példány készült összesen. Most a román tulajdonos kívánságára a 20 éves Vilner még egyedibbé varázsolja a bivalyerős amerikai izomautót.

shelbymustanggt500ssvilner04



Atanas Vilner immár 20 éve, 1996-ban alapította meg Szófiában az autóbelsők átalakítására specializálódott vállalkozását, mely mára világszerte jó hírnévnek örvend. A jeles jubileumot néhány különleges modellel ünnepli meg a Vilner Studio, elsőként egy nagyon spéci gép viseli a „Vilner Studio 20 Years Anniversary” logót.

shelbymustanggt500ssvilner01

A választás egy román ügyfél Shelby Mustang GT500 Super Snake autójára esett, a2013-as évjáratú izomautóból mindössze 500 példány készült, s egyike a valaha készült legbrutálisabb Mustangnak. Az 57-es sorszámot viselő Super Snake 850 lóerőt és 830 Nm-t küld a hátsó kerekekre, ember legyen a talpán, aki képes megzabolázni a vad paripát.

shelbymustanggt500ssvilner02

A Vilner Studio ennek a gépnek az utasterét kárpitozta újra, egyedül a műszerfal ezüst borítása, a váltógomb és az ajtókilincsek maradtak érintetlenek. Minden mást lecserélt a Vilner, így kontrasztos bőr-Alcantara kárpitozás burkolja szinte a teljes kabint, a fennmaradó részeket pedig magasfényű szénszálas anyag borítja. Jól kiegészíti a piros biztonsági öveket az ugyanilyen színű, hímzett kígyófigura, valamint az üléseken és a műszerfalon is végigfutó vörös díszöltések. További érdekessége a Mustangnak, hogy a tulajdonosa néhány extra zajcsökkentő burkolatot is kért a kocsijába, a speciális paneleknek és párnáknak hála, már sokkal komfortosabb a Shelby belseje, ugyanakkor a V8-as morajlása még mindig hallható. A hölgy tulajdonos nagyon elégedett az eredménnyel, elmondása szerint „nehéz elhinni, hogy ez ugyanaz az autó”. Ráadásként különleges utazótáskát is kapott, mely tökéletesen passzol a Super Snake Mustanghoz.

shelbymustanggt500ssvilner06

shelbymustanggt500ssvilner03

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: