DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Debreceni tuningrazzia: 12 forgalmi ugrott

Tuningolt autók találkozójára csapott le a rendőrség szombaton Debrecenben – az eredmény: 12 forgalmit elvettek, 19 autót pedig ismételten műszaki vizsgára kell vinni a razzia után.

Tuningtalálkozóra csapott le a rendőrség szombaton Debrecenben, miután a Józsa Car Meeting szervezésében több száz átalakított autó gyűlt össze a hajdúsági városban – írja a vezess.hu. Az NKH munkatársai is elkísérték a hatóságokat az eseményre, akik összesen 138 autót ellenőriztek irataikkal és a sofőrökkel együtt. Végül 12 forgalmi engedélyt elvettek engedély nélküli átalakítások miatt, míg 19 autót ismételten le kell műszakiztatni.

auto_razzia



A vezess.hu egy résztvevő beszámolóját is idézi, aki többek közt a következőt írja (szó szerint idézzük): „Nos egy pár szó a tegnapi Józsa Car Meeting-ről! lementük jól éreztük magunkat,bár érkezés után már láttunk 1-1 rendőr és nini ott egy NKH is  (More ebbűl baj lesz)…….Szóval szépen gyülekeztünk egyre többen lettünk,ami tök jó kis hangulatot teremtett ennek a talink. Aztán mintha egy csapással Mordorban lettünk volna….. Szerintem az NKH itt tartotta az éves kitelepülését tegnap este, mert én voltam már NKH telepen de ott sem láttam ennyi céges autót,mint ami itt volt. Egyszóval lezártak minden se jobbra se balra, se fel, se le, SEHOVA se tudtál úgy kimenni a parkolóból hogy ne fussál bele a szervekbe. Ja és ha netán megúsztad?

Volt ám motoros rendőr is aki utánad ment….Sajnos ahogy telt az este egyre jobban repkedtek a forgalmik…hogy mibe kötöttek bele? Kb azért is bírságoltak ha gurult az autód, de úgy fényképeztek be a kocsi alá h milyen futómű van alatta, szóval voltak bajok.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: