DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Mercedes V-osztály Larte Design – First class

Az amerikai Larte Design a Genfi Autószalonra időzíti az új Mercedes-Benz V-osztály Black Crystal kivitelének világpremierjét.

lartedesignmercedesvclass



Ami a Mercedes-Benz V-osztály külsejét illeti: semmi különös… a kristályokkal díszített, agresszívabb kinézetű lökhárító, az átdolgozott hűtőmaszk és a kétszínű fényezés ellenére is maradt, ami volt; egy nagy batár, a gyárinál valamivel elegánsabb kivitelű egyterű.

lartedesignmercedesvclass04

Az utastere viszont! Pont úgy néz ki a csillagos buszlimuzin beljese, mintha eltévesztettük volna a házszámot, s egy privát luxusjet kabinjába szálltunk volna be. Kárpitként csak a legfinomabb prémium minőségű anyagok - bőr, Alcantara, fa – tűnnek fel, a felszereltség pedig… Természetesen a vezetőfülkéről is leválasztották az utasteret, így gyakorlatilag hermetikusan lezárható a külvilágtól a hátsó rész. Van még síkképernyős tv, Alpine audiorendszer, minibár, asztalkák, s ággyá alakítható fotelek.

lartedesignmercedesvclass01

A Mercedes-V-osztály motorizáltságáról nincsenek információink, ám a gyárból egy 2.1 literes dízelmotorral gördül ki a gyárkapun a V-osztály (háromféle teljesítményszinttel). Ugyanakkor a LARTE Design filozófiáját ismerve: nincs lehetetlen számukra.

lartedesignmercedesvclass06

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: