DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Aimgain Lamborghini Aventador – Őrület

Alighanem az Aimgain-nél a srácok vagy túl sokat vagy baromi jó anyagot szívnak… mással nehéz magyarázni a bizonyítványukat.

aimgainlamborghiniaventador



Azt hiszem, hogy az Aimgain Lamborghini Aventador hátsó szárnya örökre és kitörölhetetlenül beleégett a memóriámba. Meg úgy az egész kocsi, mindenestül… Lehetne külön nézegetni a kiegészítőit: a gyárinál is brutálisabb első spoilert, a küszöböknél végigfutó fekete légterelőt, a félelmetes kinézetű diffúzort, és hát, a semmihez sem hasonlítható hátsó szárnyat, önmagukban is felettébb izgalmas látványt nyújtanak. De „egészben” aztán végképp nincs párja az olasz szuper-sportkocsinak.

aimgainlamborghiniaventador04

Természetesen az összes elem szénszálas anyagból készült, valamint a könnyűfém felniket és a kipufogórendszert is egyedire cserélték. S még mielőtt valaki kétségbe esne, hogy az első kavicson, faágon fennakadna az autó, elárulom, hogy a széria az állítható magasságú légrúgózás.

aimgainlamborghiniaventador03

A slusszpoén pedig az, hogy a 2013 óta piacon lévő Aimgain termékeit világszerte, így például Csehországban is megvásárolhatjuk. Érdemes felmenni a honlapjukra, akadnak más csodák is rajta…

aimgainlamborghiniaventador02

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: