DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Egyéb

75 éves a Jeep – Jubileumi modellek

Idén ünnepli 75-ik születésnapját a Jeep, s e jeles alkalomból jubileumi modellekkel örvendezteti meg népes rajongótáborát.

jeepemblema



A teljes Jeep-paletta felvonul a születésnap alkalmából, mindegyik modellsorozat speciális kiadással gazdagodik. Közös bennük, hogy egyedi zöld fényezéssel is kaphatók lesznek, felettébb gazdag felszereltséggel és hamisítatlan JEEP-génekkel. De nézzük egy kicsit részletesebben!

jeeprenegade75thanniversaryed

A legkisebb Renegade 75th Anniversary Edition többek között Jungle Green színben is pompázhat, s a Latitude felszereltségen alapuló különkiadás MySky nyitható tetővel, Beats audiorendszerrel, 18 colos könnyűfém felnikkel, valamint egyedi hűtőmaszkkal és emblémákkal is büszkélkedhet.

jeepwrangler75thanniversaryed01

A jubileumi Wrangler 75th Anniversary Edition szintén különleges lökhárítót, hűtőmaszkot és vonóhorgokat kapott, a motorháztetejére pedig extra szellőzőnyílásokat vágtak. A 17 colos kerekeken guruló terepjáró a Dana 30 elő és a nagy teherbírású Dana 44 hátsó tengelyével, illetve a Jeep Command-Trac 4x4 osztóművével a legkeményebb akadályokat is leküzdi, miközben az utasok luxus környezetben élvezhetik a természet kihívásait. A bőrborítású fűtött ülések mellett széria a 6,5 colos érintőképernyős Uconnect rendszer, és még sok minden más. Spéci fényezését Sarge Grennnek hívják.

jeeppatriot75thanniversaryed

A legöregebb Compass sem maradhatott ki a buliból, „ő” Recon Greenbe öltözött. Természetesen szintén számos születésnapi tartozékkal rendelkezik, például széria a nagyméretű napfénytető, a bőrborítású kormánykerék és a „távoli” indító rendszer. A gépháztető alatt duruzsoló 2.4 literes motor mellé hatfokozatú automata váltó társul.

jeepcherokee75thanniversaryed01

Már csak a két Cherokee van hátra, mindkettő jubileumi fényezése – a Compasshoz hasonlóan - Recon Green. A kisebb Cherokee ezen túl dupla panorámatetővel, 18 colos könnyűfém felnikkel, egyedi jelvényekkel és 8,4 colos érintőképernyős infotainment rendszerrel rendelkezik, míg a Grand Cherokee akár 20 colos felniken is gördülhet, spéci a hűtőmaszkja és a lökhárítója, van benne 8,4 colos érintőképernyő, elektromos napfénytető, Tangerine díszöltés és Gode-Tex üléskárpit. Nagyjából ennyi! Boldog születésnapot, Jeep!

jeepgcherokee75thanniversaryed01

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: