DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Novitec Torado N-Largo – Mint a gyári

Az N-Largo „wide body kit”, azaz széles testű csomag 12 centiméterrel növeli meg a Lamborghini Huracan szélességét. Ám a gyárinál jóval erőteljesebb sárvédők tökéletesen illeszkednek az eredeti formához és karosszériához, a Novitec megint tökéletes munkát végzett!

novitectornadonlargo



Ahogy fentebb írtuk, az N-Largo szénszálas Wide Body kit tökéletesen illik és illeszkedik a Lamborghini Huracan stílusához és karosszériájához, a Torado N-Largo pont olyan, mintha épp most gördült volna ki a Sant-Agatha Bolognese-i gyárkapun. Pedig valójában 12 centiméterrel szélesebb a gyári változatnál. Hogy minden tökéletes legyen, ne csak a látvány, hosszan tesztelték az autót egy szélcsatornában, nagy hangsúlyt fektetve az első és a hátsó lökhárítók megfelelő kialakítására. Emellett további szénszálas elemek kerültek fel a Huracanra, melyeknek köszönhetően lassan-lassan Torado N-Largóvá alakult az olasz gép. Az utasteret abszolút a leendő tulajdonosának ízléséhez igazítja a német tuningcég, a vásárlók a legfinomabb bőrök és legkülönbözőbb színek közül válogathatnak.

novitectornadonlargo04

Nem maradt érintetlen a műszaki tartalom sem, első lépésben sport rugókat telepített a Novitec, így 35 milliméterrel csökkent a Lamborghini hasmagassága. Később állítható magasságú futóművel is rendelhető lesz. A motortérben azonban még ennél is jelentősebb változások történtek, a z 5,2 literes V12-es motor kapott egy kompresszort. Ezáltal a teljesítménye 860 lóerőre, maximális nyomatéka 960 Nm-re nőtt, ugyanakkor a menetteljesítményekről egyelőre nem közölt hivatalos adatokat a cég. Végül, de nem utolsósorban a megfelelő hangzásról két különböző, nagy teljesítményű kipufogórendszer gondoskodik… Kattintsanak a filmre, érdemes!

novitectornadonlargo09

novitectornadonlargo01

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: