DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 16. hétfő
Egyéb

Samsung NX300 SMART: Hozd ki magadból a profi fotóst! (x)

Szeretsz fotózni, és képeidet szívesen meg is osztod ismerőseiddel? Felmerült már benned, hogy mindezt szeretnéd profi minőségben, ugyanakkor bonyolult beállítások nélkül megtenni? Az NX300 egy profi fényképezőgép minden tulajdonságával rendelkezik, mégis elfér egy női tenyérben is, és minden részletét az ösztönös használatot szem előtt tartva alakították ki.

Tökéletes fotók

Az NX300 SMART kamera hasznos funkciói, lenyűgöző képességei kihozzák belőled a profi fotóst, aki minden fotótémát magabiztosan örökít meg. A 20,3 megapixeles képérzékelővel nagyon jó minőségű képeket lehet készíteni, a színek életszerűek, a fotók pedig élesek, elevenek és tiszták, bármilyenek legyenek is a fényviszonyok. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a szupergyors géppel még az olyan pillanatokat is meg lehet örökíteni, mint például egy lehulló vízcsepp, illetve a villámgyors sorozatfelvételnek köszönhetően pedig még egy tánc minden apró mozdulata is elkapható.



Az NX300 8,4 cm-es (3,31 hüvelykes) képátlójú, ragyogóan színes AMOLED kijelzőjével igazi élmény a fotók készítése és visszanézése. A kihajtható kijelzőnek köszönhetően könnyen lehet mindenféle szögből fotót készíteni. 

Azonnali megosztás a továbbfejlesztett Wi-Fi kapcsolaton keresztül

Az NX300 Wi-Fi kapcsolatával könnyedén csatlakozhatsz a vezeték nélküli hálózatokra, és azonnal átmásolhatod a legjobb fotóidat okostelefonodra, táblagépedre vagy megoszthatod ismerőseiddel a közösségi oldalakon. Így nem kell többé azon aggódnod, hogy elvesznek a legjobban sikerült fotóid vagy betelik a memóriakártyád! Ehhez mindössze a Samsung SMART CAMERA alkalmazás letöltése szükséges.

Könnyű kezelhetőség és stílusos, retro design

A kompakt kialakítású, kényelmes fogású, könnyű és kicsi NX300 mindenki számára megkönnyíti a közel profi képek készítését, még minimális műszaki tudás mellett is - és ehhez a beállításokkal sem kell sokat bíbelődni. A fényképezőgép Smart funkciójának használatával 14 különböző beállítás közül választhatsz, amelyek automatikusan behangolják a készülék paramétereit a kívánt helyzetnek megfelelő legjobb kép elkészítéséhez.

Az NX300 SMART kamera három színben elérhető hazánkban: a szálcsiszolt fém felületek között maga a gép teste fekete, fehér vagy barna bőr hatású burkolatot kapott.

Ár és elérhetőség

A Samsung NX300 SMART kamerának a 18-55mm F3.5-5.6 OIS III objektívet és az Adobe Photoshop Lightroom 4 DVD-ROM-ot is tartalmazó készlete bruttó 199 900 forintos kiskereskedelmi áron kapható Magyarországon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: