DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 16. hétfő
Egyéb

Itthon is bemutatkozott az új SEAT Leon

A hazai sajtó előtt is bemutatkozott a márka új modellje az új SEAT Leon, mely már a márkakereskedésekben is elérhető. A sajtótájékoztatónak és a bemutatónak a napokban megnyílt Budapest Music Center szolgált helyszínéül.

Az új SEAT Leon az első autó, mely már az új márkalogóval kerül utcára az "Enjoyneering" - azaz a vezetési élmény és a mérnöki precizitás- jegyében. A márka új logója valamint az új Toledo és az új Leon megjelenése szerves része a márka formai és tartalmi megújulásának. Az új SEAT Leonból tehát már a márkakereskedői hálózatban is kapható a piaci bevezetéskor kínált összes motorváltozat - az 1.6 TDI (77 kW/105 LE), a 2.0 TDI (110 kW/150 LE) illetve az 1.4 TSI (90 kW/122 LE) - melyeket már többek között az automatikus motorleállítás és -indítás rendszerével (Start-Stop System), és sok egyéb technikai újdonsággal gyártanak.

A sajtótájékoztató kiemelkedő eseményeként az évek óta a SEAT által támogatott, kiváló eredményeket elért, Világ- és Európa bajnok, többszörös olimpiai helyezett Cseh László átvette új autóját egy 1.4 TSI 122 lóerős új SEAT Leont.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: