DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Horvátország autósoknak

Ha nyaralását szívesen egybekötné egy kellemes sportos kikapcsolódással, esetleg autós kiránduláson gondolkodik már a nyárra tervezvén, a legjobb segítséget a ""Horvátország - Utazás előtt, alatt, után"helyett?" - nyújtja a Panemex Kiadó 2013-as kiadásában.

A könyv egy gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz, a legmegbízhatóbb útitárs. Sok fényképpel, illusztrációval, térképekkel így autós kirándulásokhoz is tökéletes segítségül szolgálhat. Horvátország ízei is megtalálhatóak benne az ország összes körzetéből, hotelek, szálláshelyek, látnivalók, strandok és fesztiválok listája is fellelhetőek benne. Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok is mellékeltek, hogy az utazó jobban megismerhesse a turisztikai látványosságot, amire kíváncsi.

Útikönyvünk szakértő útmutatásokkal és gyakorlati tanácsokkal segíti Olaszország minél jobb megismerését. A "Bemutatjuk Horvátországot" történelmi és kulturális háttérbe ágyazva mutatja be az ország egészét. Minden rész bevezetője a helyi építészet és konyhaművészet jellegzetességeit tárgyalja. Az "Amire az utazóknak szüksége van" a szállodákról és éttermekről ad részletes információt, míg a "Közérdekű tudnivalók" a közlekedéstől a személyi biztonságig mindenre kiterjedő gyakorlati tanácsokkal szolgál.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: