DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Élmény látni és látszani - Az OSRAM legújabb LED fényforrásaival

Világítási megoldásain keresztül az OSRAM évről évre olyan termékekkel rukkol elő, amelyek a magas minőség mellett a vásárlók optikai és funkcionális igényeinek megfelelnek, legyen szó akár közlekedésbiztonságról vagy a mindennapi életünk kényelmesebbé tételéről.

A külvilágból jövő ingerek jó része a szemünkön keresztül érkezik hozzánk, a tökéletes látás élménye életünk minden területére hatást gyakorol. Egy megfelelően megválasztott fényforrás jelentős mértékben javíthatja látásunk minőségét; az OSRAM legújabb LED professzionális kellékei, a járművekre szerelhető nappali menetfény és a miniatűr LED lámpatestek elengedhetetlenek otthonunk világában vagy gépjárművekben utazásaink során.

LED Light@Day - nappali menetfény

A LED Light@Day az OSRAMegyik legmodernebb fénytechnikája, amelyazoknak a felhasználóknak készült, akik gépkocsijuk láthatóságát szeretnék felfrissíteni. A LED Light@Day az első olyan menetfény a piacon, amely homogén világító felületével és határozottan lendületes dizájnjával rendkívül dinamikus és modern megjelenést kölcsönözhet a járműveknek. Kettős funkciójának köszönhetően nappali menetfényként és a tompított fényszóró mellett helyzetjelző világításként is alkalmazható. Napközbeni használatakor, a halogén tompított fény alkalmazásához képest a nappali világítás akár 90%-kal hatékonyabb, és még az üzemanyag-fogyasztást is pozitívan befolyásolja.  Emellett a legfontosabb tulajdonsága, hogy használatával még nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat az utakon, járművünk már nagyobb távolságból is könnyen felismerhető. Az energiahatékony - 2x7,5W fogyasztású - közel 5000 órás élettartamú, tökéletes fényerőt biztosító LED Light@Day-re a gyártó 2 év teljes körű garanciát biztosít. A lámpa, amely minden vonatkozó szabványnak megfelel, szinte minden autótípusra könnyen felszerelhető, és IP 69K tulajdonsága miatt az intenzív autómosás nem jelent problémát a szerkezetnek.

https://www.osram.hu/osram_hu/Lakossagi_termekek/Jarmuvilagitas/index.html

Miniatűr LED lámpatestek

Az OSRAM LED lámpatestek nem csak praktikusak, de trendi, formatervezett dizájnnal szemet gyönyörködtetően vonzóak is. Ezek a mobil lámpatestek könnyű szerkezetükkel, kimagasló anyagminőségükkel rendkívül hosszan tartó, 20.000 órás élettartamukkal könnyen válhatnak mindennapjaink stílusos társaivá. A miniatűr lámpák beépített USB csatlakozóval és újratölthető akkumulátorral rendelkeznek.

Tavaly az OSRAM új hordozható lámpáiból kettő (LED Cuby® - lámpatest, Raystar® - zseblámpa) Red Dot formatervezési díjban részesült.

Cuby® - egy lámpa a mindennapokra,feltűnés nélkül idomul a környezet adta lehetőségekhez, használata autóban, lakásban, szekrényben, egyszóval bárhol ideális, ahol kellemes (meleg-fehér), kiegészítő fényre van szükség, áramforrás nélkül.

Raystar® - egy nagyszerű zseblámpa minden helyzetben,csúszásmentes felületével és hosszú élettartamával szintén a hordozható LED lámpatestek családjába sorolandó. Az OSRAM Raystar® terméke egy kicsi, könnyű, de annál praktikusabb lámpa, mely nagy fényerejének (hideg-fehér 6400K) köszönhetően ideális segítőtárs lehet bármikor.

Onyx Copilot® - a tökéletes útitárs, kellemes,meleg-fehér fényével (3200K) autókban térképolvasáshoz kifejezetten hasznos lehet. Mindössze 0,5 W teljesítménnyel működik és szivargyújtó csatlakozóról üzemeltethető lámpa, amely hamarosan elérhető lesz az üzletekben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: