DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő
Egyéb

Black and White limitált széria az Infinititől

A maga nemében sokak szerint egyedülálló FX modellt a kutatások szerint elsősorban sportautóra emlékeztető megjelenése és jól eltalált arányai miatt választják a vásárlók. Ezt felismerve az Infiniti az európai piacon most egy új, limitált szériával jelentkezik, amely a ""Black and White Edition" nevet kapta.

Az S Premium modellre épülő Black and White Edition az FX széria tulajdonságainak legjobbjait ötvözi, olyan speciálisan egyedi jellemzőkkel megtoldva, amelyek az autót igazán különlegesség teszik - kezdve a fényezésben az obszidián fekete vagy holdfény-fehér opciókkal.

A merész ívekkel tarkított karosszéria és dizájn már eddig is gondoskodott arról, hogy az Infiniti FX azonnal a figyelem középpontjába kerüljön, bárhol is tűnik fel. De az új modell még ezen is túltesz majd 21 collos, ezüstszínű Turbine könnyűfém kerekeivel.A már önmagában pazar, selymesen puha, fekete anilinbőr ülések az új modellben világosszürke varrást kapnak, még jobban kihangsúlyozva a tiszta elegancia és a prémiumkategória érzését. A varrás a sebességváltó-gombon, az ajtóbetéteken és a kormánykeréken is folytatódik - mint mindig, a lényeg a részletekben rejlik.

Mivel mindössze 500 darab készül belőle, a Black and White Edition exkluzivitásához kétség sem férhet - és a 19.038.500 Ft-os fogyasztói ára még tovább növeli az új modell vonzerejét.

 "Sosem volt még ilyen jó Infinitivel autózni" - mondta Jean-Pierre Diernaz, az Infiniti Europe megbízott ügyvezető igazgatója. "Egész Európában mindössze 500 darab kapható majd, ezért bíztatunk minden érdeklődőt, hogy mihamarabb regisztráljon."

Mivel az S Premium modellre épül, az új Black and White Edition a legmodernebb kellékek egész tárházát sorakoztatja fel, többek közt panoráma monitort (AVM - Around View Monitor) a sarkokon elhelyezett parkolóérzékelőkkel, mozgó objektum-érzékelőt és parkolóradart a lassú manóverek segítéséhez.

A vezető és az utasok kényelméről és biztonságáról többek közt érintőképernyős HDD GPS rendszer és intelligens sebességtartó automatika (ICC) gondoskodik, amely biztonságos távolságot tart az autó előtt haladó járműtől alacsony sebességű közlekedésnél. Folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC - Continuous Damping Control) és aktív hátsókerék-kormányzás (RAS - Rear Active Steering) biztosítja az autózók maximális kényelmét.

Az érdeklődők további információkat a www.infiniti.hu speciális Black&White szekciójában találnak, illetve felkereshetik a 20 európai országban található több mint 50 Infiniti központ valamelyikét. A megrendelések már leadhatók, az első átadásokra várhatóan január folyamán kerül sor.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: