DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 22. hétfő

Egyéb hírek

Itt a Vredestein Ultrac nyári gumiabroncsa

A holland prémium abroncsmárka, a Vredestein bemutatta az Ultrac nyári gumiabroncsok teljesen új kínálatát, melynek tagjai nedves és száraz körülmények között is kategóriaelső teljesítményt nyújtanak.

részletek

Lamborghini SVJ egy budapesti mélygarázsban

A Hungarian Supercar Spotters Facebook-oldala szúrt ki egy Lamborghini Aventador LP770-4 SVJ-t egy budapesti hotel mélygarázsában – ha pedig kiszúrta, le is fotózta.

részletek

Világpremier: A BMW M5 CS

A BMW M GmbH az M5 CS világpremierjével írja tovább a rendkívül sportos különkiadások sikertörténetét. A limitált szériában készülő, exkluzív modell a legendás M5 első különkiadásaként érkezik meg...

részletek

E-sport: A bajnok a Mercedesnél

A címvédővel pótolja a Mercedes a kétszeres bajnokot: Jarno Opmeert igazolták le, aki 2020-ban Bereznay Dániel csapattársa volt az Alfa Romeónál.

részletek

Az új Skoda KUSHAQ

A KUSHAQ bevezetésével új korszakot nyit a SKODA AUTO az indiai piacon. A középkategóriájú SUV-modell a Skoda autóira jellemző bőséges térkínálattal és két gazdaságos üzemű TSI-motor érkezik.

részletek

Can-Am Ryker 2021: Hölgyek előnyben

Minden elismerés és szimpátia a kanadai-osztrák BRP cégé, amely a legendás Rotax motorok és az ezekkel hajtott Can-Am Ryker extrém trike-ok gyártói.

részletek

Bitang jó gyorsulásban az új GR Yaris

Minimális módosításokkal is ütőképes technikának bizonyult a Toyota új hot hatch modellje, remek időket futott egy ausztráliai drag futamon. De kiket győzött le?

részletek

Új gumiabroncs címke szabályozás az EU-ban

Az Európai Unió arra törekszik, hogy 2050-re csökkentse az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, vagyis minél több zöld megoldást hozzon létre.

részletek

Járdán és piroson át előzött a pesti autós

Döbbenetes jelenet játszódott le néhány napja Budapesten: egy autós a járdára felhajtva, nem akármilyen tempóval, a piros lámpára is fittyet hányva kerülte ki a dugót.

részletek

Ferrari-tesztet ajánlottak Hamiltonnak

Formula-1-es Ferrarit vezethet Lewis Hamilton, ha elfogadja az invitálást. Csakhogy nem mai, hanem egy 1970-es autóról van szó, amelyet egy néhai Minardi-pilóta ajánlott fel a hétszeres bajnoknak.

részletek

Sainz első köre a Ferrarival Fioranóban

Hogyan teljesít Carlos Sainz a maranellóiak autójával? Erre a kérdésre a valóságban csak később kapjuk meg a választ, ám a szimulátoros világban egy játékos már elképzelte a szituációt.

részletek

Klasszikus F1-es autók fejlődése a játékokban

Az alábbi videóban azt követhetjük végig, hogyan mutatnak a különböző korszakokból származú F1-es autók a velük egy idős és a modern játékokban.

részletek