DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Egyéb hírek

Hibrid minden alkalomra

A plug-in hibrid autók az egyik legnépszerűbb opcióvá váltak a fenntartható mobilitást támogató vásárlók számára. Ennek okai a következők: nulla címkéjük, vonzó ár és a két különböző motor...

részletek

Istenes Bence az Audihoz igazolt

Februártól egy Audi Q5-tel utazik Istenes Bence, a sportos műsorvezető márkanagykövetként népszerűsítheti az Audit a továbbiakban. Az együttműködés keretében számos izgalmas tartalom készülhet...

részletek

Can-Am Spyder: Egy elit motoros szubkultúra

Az olasz szaksajtó képviselői nemes egyszerűséggel csak a „quadok Ducatijaként” aposztrofálják a kanadai-osztrák BRP talán legpatinásabb márkáját, a Can-Am-ot.

részletek

Egy kör Vettellel az 1966-os monacói pályán

Érdekes kérdésre adott választ az alábbi szimulátoros, aki arra volt kíváncsi, hogyan mutatna egy kör az Aston Martint erősítő Sebastian Vettellel az 1966-os Monacói Nagydíj helyszínén.

részletek

Az LC 500 elverte a Mustang Bullittot

Gyorsulási, gördülő rajtos, és lassulási versenyben is összemérték a két sportkocsi tudását a népszerű CarWow csatorna videójában, az eredmény nem volt sokáig kérdéses…

részletek

Wolff jó úton halad a milliárdos státusz felé

2009-ben befektetőként érkezett meg az F1-be, ma a mezőny legjobb csapatának egyharmados tulajdonosa Toto Wolff, aki elképesztően sikeres évtizedet tudhat maga mögött.

részletek

Russell a 14. helyről behúzta a szezonzárót

Hatodik győzelménél tart a szimulátoros nagydíjakon George Russell, aki már az első kör végén harmadik volt Interlagosban. A bajnoki címet Fittipaldi és a Haas nyerte.

részletek

Bemutatták a világ első repülő versenyautóját

Ha már a levegőben van, akkor hívhatnák versenyrepülőnek is, de a fejlesztő, az Airspeeder ragaszkodik a versenyautó megnevezéshez. A tervek nagyratörőek: szeretnének a közeljövőben bajnokságot is rendezni ilyen ember által vezetett gépek számára.

részletek

Grosjean már ismerkedik új munkaeszközével

Február 22-én vesz részt első IndyCar-tesztjén a sorozatot váltó Romain Grosjean: a Barber Motorsports Parkban ül először a Dale Coyne Racing autójába, amire most az otthoni szimulátorban gyakorol.

részletek

Hóból építettek LaFerrarit a litvánok

Nem gyerekrajz egy papíron, és nincs is egy igazi LaFerrari a hó alatt. A hószobrászat művészete és az autók iránti rajongás egészen döbbenetes alkotást szült az észak-litvániai Panevezys körzetben.

részletek

Verstappen elvitte egy körre a kedvesét

Új barátnője, Kelly Piquet ült be a Red Bull holland F1-es pilótája mellé a katalán pályán – Nelson Piquet lányát pedig szemlátomást el is fárasztotta az élmény…

részletek

A Teslát is lenyomná annak volt főtervezője

Rövidesen bemutatkozik a világ leggyorsabb és legnagyobb hatótávolságú elektromos autójának szánt Lucid Air – amelyet ugyanaz a személy tervezett, aki egy évtizede a Tesla Model S-t is.

részletek