DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 24. vasárnap

Egyéb hírek

Ütős felszereltségi csomagok Maseratikhoz

A Maserati új, exkluzív felszereltségi csomagokat mutatott be a Ghibli, a Quattroporte és a Levante modelljeinek frissítéseként.

részletek

A világ egyetlen űr Celicájának története

Ha a Csillagok háborúja filmeposz járműveire gondolunk, általában X-szárnyú vadászgépek, hatalmas csillagrombolók, fürge szárazföldi siklók, birodalmi lépegetők juthatnak eszünkbe.

részletek

Menetpróba - DS7 Crossback E-Tense 300 4 x 4

A francia prémiummárka is elkészítette a mostanában kötelező modellt: a tölthető hibridet. A kiváló gyorsulást produkáló szabadidő-autót nem csak zöld tulajdonságai miatt szerettük.

részletek

Készülj fel az autós vakációra

Az autós vakációnál nincs is jobb kikapcsolódás nyárra! Ám akár közeli, akár távoli úticélt választunk, érdemes alaposan felkészülni, hogy autónk és mi magunk se nehezítsük meg szabadságunkat.

részletek

Ilyen egy 2021-es kör a régi Österreichringen

Egy videós az Assetto Corsában próbálta ki az osztrák pálya legendásan gyors korábbi vonalvezetését, méghozzá Lando Norris McLarenjével.

részletek

Megkezdődött a BMW iX sorozatgyártása

A BMW Group dingolfingi létesítményében pénteken kezdetét vette a bajor prémiumgyártó új technológiai zászlóshajójának sorozatgyártása, amellyel beköszöntött a személyes mobilitás új korszaka.

részletek

Hazánkban az első Ferrari F8 835 SuperTributo

A Hungarian Supercar Spotters szúrta ki az alábbi felvételeken látható dögös Ferrarit, amelyből mindössze húsz darab fog készülni az egész világon – az első pedig a Hungaroringnél járt.

részletek

A biztonságról egyeztetett a HUMDA és a FIA

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) világszintű balesetmegelőzési kampányának eredményeiről, a résztvevő kormányok közlekedésbiztonsági tevékenységéről egyeztetett a HUMDA elnök-vezérigazgatója.

részletek

Felesége beszélt Zanardi állapotáról

Egy évvel súlyos közúti balesetét követően a felesége végre információt adott Alex Zanardi, egykori Formula-1-es pilóta egészségi állapotáról. Az olasz beszélni egyelőre nem képes, de kommunikál.

részletek

Máris úton van a Hülkenbaby

Amíg a Formula 1 pilótái már javába az Osztrák Nagydíjra készülnek, addig az Aston Martin teszt- és fejlesztőpilótájával, Nico Hülkenberggel csodálatos dolgok történnek az utóbbi időben.

részletek

Continental: Digitális vezetési élmény

A felhasználói élmény értéket teremt: a Continental a vezetői tér (cockpit) egészét betöltő kijelző-megoldást fejleszt nagy számban sorozatgyártott járművek számára.

részletek

Dokumentumfilm-sorozat készül Ecclestone-ról

Nyolcrészes alkotás fogja bemutatni az F1 egykori vezérének pályaútját és életét – a producer pedig az a Manish Pandey lesz, aki egy évtizede Sennáról is BAFTA-díjas filmet készített.

részletek