DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 22. szombat

Egyéb hírek

Atlanterhavsveien – Te végigmennél rajta?

Az Atlanterhavsveien, azaz az Atlanti-óceáni út a világ egyik legveszélyesebb útszakasza – az 1989-ben megnyitott 8,3 kilométeres út Averoy szigetét köti össze a szárazfölddel.

részletek

Itt van az első ízelítő az új Acura NSX-ről

A Honda nagy dobásra készül januárban: az észak-amerikai nemzetközi autókiállításon leplezik majd le az új Acura NSX-et, az 1990 és 2005 közt gyártott sportautó utódját.

részletek

„Zsebkendőnyi területen fordul meg”

Nem akarunk mindig rossz sofőrökről szóló videókat megosztani, a következő jelenet hőse egy pótkocsis teherautó vezetője, akinek produkcióját látva nem tehetünk mást, mint hogy megemeljük kalapunkat.

részletek

A légzsák sok mindentől kinyílhat

Például egy idős hölgy „közbenjárására”, akit felbosszantott a videón látható Mercedes vezetője azzal, hogy túlságosan türelmetlenül próbálta gyorsabb átkelésre biztatni őt.

részletek

A Nissan felállította a driftelés rekordját

A Nissan Middle East új Guinness-rekordot állított fel a világ leghosszabb páros driftelésével. A versenypályán két Nissan Z driftelt egyszerre, megállás nélkül 28,52 kilométeren keresztül.

részletek

Kommentár nélkül

Azt már korábban is láthattuk, mekkora problémát tud okozni a parkolóból való kiállás... Na de hogy az egyszerű tolatás is ennyire bonyolult legyen! A megfordulás ahhoz képest egészen jól ment...

részletek

A világ legfurább külsejű autói

Ha eddig azt hitted, láttál már furcsa kinézetű autókat, akkor nézd meg az alábbi videót, és értékeld újra magadban, hogy hol kezdődik a „furcsa” fogalma… Az emberi lelemény határtalan.

részletek

Egy rossz parkolás közösségteremtő ereje

Egy biztos, az alábbi videó főhőse nem sok talentumot kapott a vezetéshez, a parkoláshoz legalább sem! Hogy mit akart, azt talán ő maga sem tudja, de gyönyörűen összehozta a helyi közösséget!

részletek

RC F: Bemutatták a legerősebb V8-as Lexus-t

A lelkesítő, vadonatúj Lexus RC F 5,0 literes motorja 477 lóerőt és 530 Nm forgatónyomatékot bocsát a vezető rendelkezésére: ez minden idők legnagyobb teljesítményű V8-as Lexus sportautója.

részletek

Az Év Sportautója: Lamborghini Aventador

A német Auto Bild Sportscars magazin olvasói a Hamann nevével fémjelzett, „Limited” kiadású Lamborghini Aventadort választották meg a 2014-es Év Autójának a tuningolt szuper sportautók kategóriájában.

részletek

"Csoda" Kínából: Csináld-magad-Lamborghini

Nagyon szeretnél egy Lamborghinit, de nincs rá pénzed? Nem akadály! Az alábbi videó főszereplője, Wang Jian nem nyugodott bele abba, hogy nem tudja megfizetni álmai autóját – inkább megépítette azt.

részletek

Egy roppant szerencsés ember

Nem mai videó az alábbi, mi magunk sem most látjuk először, de még most is hátborzongató visszanézni, mekkora szerencséje volt a vezetőfülkéjéből talpra eső kamionsofőrnek...

részletek