DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat

Egyéb hírek

Ki mondta, hogy nem fér be az autó?

Nem mindig könnyű megfelelő méretű parkolóhelyet találni, de az alábbi hölgy bebizonyítja, hogy akkor sincs minden veszve, amikor már úgy tűnik, hogy minden veszve van.

részletek

VSR: Az Extreme mezőny az Ardenekben

A VSR mezőnye ezúttal az egyik leghíresebb és legkedveltebb pályán mérkőzött meg egymással. Spa Francorchamps izgalmakat hozott a bajnokságba!

részletek

Teherautóból kipakolás – Jól csinálod(?)

Az alábbi felvétel hőse egy tajvani teherautósofőr, aki megtalálta a tökéletes módját annak, hogyan kell egy tekintélyes adag bambuszt lepakolni a kiszállítást követően...

részletek

Teherautóba bepakolás – Jól csinálod!

Adott néhány ormótlan nehéz henger, melyek fekszenek ugyan, mégis állítva kell elszállítanod őket? Ha valaha ilyen helyzetbe kerülsz, szerezz egy ilyen teherautót!

részletek

Ütközés után: Érzelmek viharában

Az alábbi videón látható sofőr teljesen megzavarodik attól, hogy balesetet szenvedett, elkezd őrjöngeni, s nagyobb károkat okoz Audijának, mint tette azt maga az ütközés...

részletek

Ekström quattro Audival csatázik

Alig ért véget Svédországban egy izgalmas jeges rali Mattias Ekström számára, máris új kihívás elé állították a kétszeres DTM-bajnokot. Az Audi ugyanis egy különleges csatára kérte fel a versenyzőt...

részletek

Ilyen lenne a Ferrari F80, ha megépülne

A Ferrari nemrég már elkápráztatta a világot egy szuperautóval, a LaFerrarival, s egy olasz tervező már megálmodta, hogy milyen lehetne a márka következő nagy dobása.

részletek

Puritalia 427 - A V8-as olasz sportautó

Az olasz egyedi autókat gyártó cég, a Puritalia bemutatta 427-es névre keresztelt szupersportkocsiját, amely a maga retro stílusával igazán magával ragadó roadster lett...

részletek

Detroitban a MINI John Cooper Works

Egy évvel az új MINI egyesült államokbeli debütálása után a brit prémium autógyártó Detroitban, a 2015-ös Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon bemutatja a MINI modellpaletta újabb képviselőjét.

részletek

Michelisz exkluzív vezetéstechnikai kurzusa

A legjobbtól tanulni – erre volt lehetőségük azoknak, akik jelentkeztek a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum exkluzív kurzusára, amelyet Michelisz Norbert tartott meg.

részletek

Bemutatták minden idők legerősebb Cadillacjét

A Cadillac bemutatta a legújabb generációs CTS-V-t, amely a gyár 112 éves történetének legerősebb modellje lett és a végsebessége is bőven felveszi a versenyt a vetélytársakkal.

részletek

VSR: Hungarian Touring Car Championship – Spa

Nem csak a WTCC, hanem a Virtual SimRacing mezőnye is visszatér a legendás belga pályára. Az F1-en kívül az Endurance és GT bajnokságok is rendszeresen látogatnak a több mint 7 km hosszú helyszínre.

részletek