DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Konténerkút megoldások a legjobb ár-érték arányban

A konténerkutak elődjét a német hadsereg a hadgyakorlatokhoz fejlesztette ki. Tervezésénél eredetileg a mozgathatóságra helyezték a hangsúlyt. Manapság az üzemanyag biztonságos tárolását és kiszolgálását legköltséghatékonyabban a speciális szerkezetű, zárt rendszerben működő konténerkutak használatával érhetjük el.

A konténerkutak Magyarországon a 90-es évek közepén jelentek meg először. A későbbi évek során az egyre szigorúbb környezetvédelmi szabályozások és a költséghatékonyság miatt váltak népszerűvé ezek a rendszerek.

Az évek alatt a konténerkutak is folyamatosan fejlődtek, új, innovatív megoldások születtek, a régi technika elavulttá vált. A karbantartásuk, javításuk egyre időigényesebb és költségesebb lett. A rendszer megbízhatatlanná vált, a hibák, problémák pedig rendszeressé. Gyakran lehetetlenség volt kijavítani a hibákat. Ha sikerült is, jöttek az újabb és újabb problémák.

Multicore_Október19_LM2



A nagy járműflottával rendelkező cégek saját eszközparkjuk üzemanyag ellátására használják a konténerkutat, ezért számukra kiemelkedő jelentőséggel bír a megbízhatóság mellett az is, hogy minél nagyobb megtakarítást érjenek el a rendszer igénybevételével.

Legjobbat a legjobbaktól

A Multicore benzinkúttechnika és szerviz kínálatában olyan konténerkút megoldásokkal találkozhatnak, amelyek biztonságosak, időtállóak és gazdaságosak egyszerre. Karbantartásuk is gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Végre nem kell azon törnie a fejét, hogy honnan fogja beszerezni az elromlott alkatrészt.  

A legjobbat a legjobbaktól elvet követve, szigorú szempontok alapján válogatják meg a beszállítóikat. Vezető gyártók termékeit kínálva garantálják a minőséget és ezáltal a hosszabb élettartamot. Több mint 20 év tapasztalata a biztosíték arra, hogy csak a legkiválóbb rendszereket ajánlják az ügyfeleknek, mindezt versenyképes árakon.

Egységes rendszer

A konténerkút használatát szigorúan szabályozzák. A stabil és fenntartható működés érdekében a cég kidolgozott egy egységes rendszert. Amelett, hogy csak a legjobb minőségű konténerkutakat biztosítják, teljes körű szerviz szolgáltatással, országos szervizhálózattal veszik le a terheket az ügyfelek válláról. Tapasztalt, nagy tudású szakemberekkel tartják karban a kutakat, akik a lehető leggyorsabban képesek felismerni és elhárítani az esetleges hibákat. A rendszeres szervizeléssel meghosszabbodik a rendszerek élettartama, és a váratlan meghibásodások is minimálisra csökkenthetők. Szakembereik elvégzik az időszaki ellenőrzéseket és a hitelesítéseket is.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: