Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

i3

Már több mint 500 darab BMW i3-ast adtak el Magyarországon

A BMW Group Magyarország a tavalyi egész éves rekorderedményei után, az idei első negyedévben is értékesítési csúcsot állított be, mind a BMW, mind a MINI, mind pedig a BMW Motorrad esetében.

részletek

Bepillantás a jövőbe a BMW i oldalán

A BMW i3 jócskán több energiával büszkélkedhet; gyakran annál is többel, mint amennyi a vezetés élményéhez szükséges. Az alábbi videó bemutatja, mi mindent kezdhetünk ezzel az energiatöbblettel. A BMW i divízió mérnökei már gőzerővel dolgoznak rajta… (a BMW i3, mint energiaforrás)

részletek

Érkezik az új BMW i3 és a BMW i3s

A zéró emissziójú vezetés forradalmi élményének egy innovatív modellpáros világpremierje ad újabb lendületet.

részletek

Jelentős támogatással vásárolható meg a BMW i3

A BMW i almárka 2014 novemberében jelent meg Magyarországon, és az azóta eltelt időszak bebizonyította, hogy a BMW Group jövőbe mutató BMW i modellje, mely a BMW márkán belül az innováció jelképe a magyar vásárlók bizalmát is elnyerte.

részletek

Exkluzív modellpár-koncepciót mutat be a BMW

A bajor gyártó jövőbe mutató almárkája a pontárnyalás kivételes színjátékába öltöztetett BMW i3 Garage Italia CrossFade és BMW i8 Garage Italia CrossFade modellek alkotta egyedüli kettős kiadást gurította ki a 2016-os Párizsi Autószalon színpadára, egy hamarosan érkező különkiadás-duó magával ragadó előfutáraként.

részletek

Karórával leparkolható az i3 tanulmány

Teljesen automatizált parkolás a többszintes parkolóházban – dinamikus és biztonságos, akár vezető nélkül is.

részletek

A BMW i3 nyerte el az „Év Zöld Autója 2015” díjat

A forradalmian innovatív BMW i3 számtalan elismerést gyűjtött már be a piacra való bevezetése óta. Az egyedülálló sikertörténet legújabb trófeáját, a „Green Car of the Year 2015” díjat a hosszútávon fenntartható, előremutató technológiát alkalmazó járművekre szakosodott Green Car Journal magazin ítélte oda a modellnek.

részletek
Olvastad már?