DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Szilveszter

Podcast: Szilveszteri különkiadás

Ha év vége, akkor szilveszteri különkiadás! A Formula Podcast 2023-ban sem változtat a hagyományain: bakik, totóértékelés, sztorik, hallgatói rangsor – ezzel köszönünk el az évtől.

részletek

Podcast: 2020, köszönjük, viszlát!

Aligha vagyunk egyedül azzal az érzéssel, hogy épp ideje volt, hogy véget érjen ez az év – természetesen egy podcasttel búcsúztatjuk 2020-at, mely szilveszter napjához illően rendhagyóra sikeredett.

részletek

Az újdonságok versenye lesz a Szilveszter Rali

Úgy tűnik, idén sem fog unatkozni az, aki kilátogat a 19. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralira. A december 27-29 között hagyományosan a Hungaroringen megrendezendő évbúcsúztatón ugyanis számos újítás várja a nézőket: szerdán szakmai nappal – pályabejárás és hivatalos teszt – kezdődnek el a programok, míg csütörtökön nem este, hanem délelőtt tízkor rajtol az első körgyors. Nem lesz esti szakasz, ugyanakkor a versenyre kilátogatók ezúttal a Hungaroring egyes belső területeire is bemehetnek a kialakított nézői zónákba, illetve a főverseny mellett megrendezésre kerül a Sprint Kupa is.

részletek

Külön szilveszterezett a Bottas házaspár?

A szilveszter hagyományosan társasági esemény, a párok pedig szokás szerint együtt köszöntik az új évet. Könnyen lehet, hogy 2016 és 2017 fordulóján nem így volt Bottaséknál.

részletek