Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd

Porsche911

356-tal ment a német autópályán

Az Autobahnon ez legálisnak számít: egy magazin kíváncsi volt rá, hogy a Porsche 911 GT2 RS milyen gyorsulásra képes a sztrádán. 0-ról indulva 356 km/h-ig jutottak.

részletek

Az új Porsche 911 váratlan bemutatója

Előzetesen valószínűleg kevesen számítottak rá, hogy a legnagyobb "játékkonferencián", az E3-on fogják bemutatni a Porsche vadonatúj GT2-es gépét...

részletek

Így driftelj Porschével a havas Nürburgringen!

A téli időjárás a versenypályákat sem kíméli: a Nürburgringet is vastagon belepte a hó. Persze ez nem akadályozhat meg egy vérbeli pilótát abban, hogy egy Porsche 911-gyel végigdrifteljen rajta.

részletek

Porsche 911 Solo – Forradalmian új

Khashayar Jenabe, a torinói Institute of Applied Art és Design frissen végzett diplomása radikálisan megújítaná a Porsche 911-est, íme, a tervei!

részletek

Horror egy pekingi parkolóházban

Még nézni is rossz, amit egy hölgy művelt a kínai főváros egyik parkolóházában. Ha bárkiben is felmerülne, hogy a helyhiány miatt állt a Porsche tetejére a Touareg az gyorsan felejtse el.

részletek

Porsche 911 GTS vs Mercedes AMG GT S

Összesen közel 1000 lóerő csap össze egymással ezen a videón, a kérdés csupán az, hogy ki nyeri majd a vörös Carrera 4-es és a sárga Mercedes párharcát... Szerintetek?

részletek