Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

MountPanorama

Száguldj végig virtuálisan a Mount Panoramán!

A hétvégén rendezik a legendás bathursti 12 órás viadalt, amelynek a déli félteke egyik legjobb versenypályája ad otthont – ismerkedj meg virtuálisan a Mount Panorama parádés nyomvonalával!

részletek

Így fest egy virtuális kör a Mount Panoramán

A hétvégén rendezték a legendás bathursti 12 órás viadalt, most pedig egy virtuális Porsche 911 GT3 Cup volánja mögött száguldhatunk végig a világ egyik legélvezetesebbnek tartott pályáján.

részletek

Szoros McLaren-győzelem a bathursti 12 óráson

Egészen a befutóig izgalmas küzdelmet hozott a bathursti 12 órás viadal, amelyet végül alig egy másodperces előnnyel a Shane Gisbergen, Alvaro Parente, Jono Webb összeállítású Tekno McLaren nyert meg.

részletek

Így hasít egy Ford Falcon V8 Supercar a Mount Panoramán

Noha legutóbb a bathursti 12 órás mezőnye vette birtokba az ausztrál pályát, ez még nem ok arra, hogy ne nézhessünk meg egy remek Project Cars-gameplayt a helyszínről.

részletek

10 pálya, ahol szívesen látnánk F1-es futamot

Az F1 a világ legmodernebb és legjobb versenypályáin vendégeskedik évről-évre, de van még néhány izgalmas helyszín, amivel szívesen kibővítenénk a versenynaptárat. Tudjuk, hogy az infrastruktúra és a biztonsági átalakítások komoly akadályt jelentenek minden esetben, listánk elkészítésekor csupán eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha mi ülnénk ott fenn, ahol a szabályokat hozzák... A cikk végén ti is szavazhattok arra, hogy hol látnátok szívesen futamot a felsorolt pályák közül.

részletek
Olvastad már?