Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Mach-E

Ezért csal minden vezető arcára mosolyt a Ford Mustang Mach-E

Tesztek a befagyott tavakon és a perzselő sivatagokban, órák végtelen sokasága a legmodernebb szimulátorokon… A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak ettől a legendás modelltől.

részletek

A Mustang Mach-E 1400 prototípusa új dimenziót nyit a versenyzésben

Küldetés teljesítve: a Ford bemutatja a Mustang Mach-E 1400 tisztán elektromos hajtású aszfaltrakétát, ami bebizonyítja, micsoda teljesítmény hozható ki egy autóból, egyetlen csepp benzin elégetése nélkül. A szintén elektromos hajtású Mustang Cobra Jet 1400 nyomdokaiban járva az 1400 (1419) lóerős, egyedi gyártású Mustang Mach-E prototípust hét elektromotor hajtja, és hihetetlen leszorító erőt termel, így kiválóan alkalmas arra, hogy a rajtvonalhoz álljon akár egy versenypályán, egy gyorsulási versenyen vagy egy gymkhana-bemutatón, megmutatva, mire képes az elektromos hajtás.

részletek

Tíz dolog, amit érdemes tudni a Ford Mustang Mach-E modellről

Tíz dolog, amit érdemes tudni a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E modellel kapcsolatban:

részletek

Így készült a Mustang Mach-E

A Ford a napokban mutatta be a Mustang-család legújabb tagját, a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt, most pedig az Így készült a Mustang Mach-E című rövidfilmben osztja meg a vadonatúj SUV születésének történetét.

részletek
Olvastad már?