Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Lego

Itt az első életnagyságú, vezethető LEGO-Bugatti

Itt a bizonyíték arra, hogy LEGO Technic elemekből valóban megépíthető ez a nem ragasztott, működőképes, önmeghajtású modell, amely akár 20 km/h sebességre is felgyorsulhat, és amelyben két ember is elfér.

részletek

Megjelent James Bond LEGO-Aston Martinja

Leplezd le a 007-es ügynök leghíresebb járművének titkait a LEGO ® Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 (10262) modelljével!

részletek

Új világrekord született a Millenárisban

Különleges világrekord kísérlet helyszíne volt a hétvégén a Millenáris. A LEGO Store szervezésében és a Ford Magyarország támogatásával a KidFest 2018 családi esemény keretében, a hétvégén megkísérelték megdönteni az 5 éve fennálló LEGO kígyó építési világrekordot.

részletek

Megépítheted Villeneuve autóját Legóból

A Lego ’Speed Champions’ szériája ikonikus versenyautókat tartalmaz, köztük Gilles Villeneuve 1979-es Ferrariját. Nem lenne meglepő, ha egy hadseregnyi felnőtt tűnne fel a boltokban.

részletek

Egy működő hatsebességes Lego-váltó

Egy egészen elképesztően kreatív szerkezetet épített valaki Legóból: a zseni egészen apró dolgokban is megmutatkozhat!

részletek

Legendás győzelmek LEGO® kockákból

Egy ajándék, amivel az Ön gyermekei is ráléphetnek az autóversenyzéshez vezető útra. Az 1966-ban és 2016-ban látványos győzelmet arató Ford GT40 és az új Ford GT versenygépek most LEGO® kockákból kelnek életre.

részletek

Legendás Le Mans-győzelmek LEGO kockákból

Egy ajándék, amivel az Ön gyermekei is ráléphetnek az autóversenyzéshez vezető útra. Az 1966-ban és 2016-ban látványos győzelmet arató Ford GT40 és az új Ford GT versenygépek most LEGO kockákból kelnek életre.

részletek

LEGO-Ford GT versenyautó Le Mans-ban

Három hét, 40.000 építőelem és végtelen mennyiségű türelem – ezekre volt szükség ahhoz, hogy LEGO kockákból is megalkossák a Ford GT versenyautó mását, aminek eredetije a Le Mans 24 órás futamon áll rajthoz.

részletek

Nem épp gyerekjáték - LEGO Porsche 911 GT3 RS

Június elsejétől a neten és a kiválasztott német és ausztriai LED szaküzletekben vásárolható meg a LEGO-ból készült Porsche 911 GT3 RS.

részletek

Caterham nem csak gyerekeknek

Már készítem is a helyet az apró, kétüléses angol roadsternek, közvetlenül a (LEGO) Ferrarim mellett fog parkolni.

részletek

Építsd meg magad! - Ford Mustang és F-150 Raptor

A Ford a ’LEGO Sebesség Bajnokai’ sorozattal együttműködve szólítja meg a bennünk lakozó gyermeket, és elhozza nappalinkba a versenypálya élményét – méghozzá a legeslegelső F-150 Raptor és Mustang LEGO készletekkel.

részletek

Egyedi Shell V-Power LEGO kollekció a Shell-kutakon

Az új Shell V-Power LEGO kollekció modelljei mától kaphatóak a Shell töltőállomásokon országszerte. Az összeállítás a Shell üzemanyagok két fontos alkotóelemét testesíti meg: a technológiai innovációt és a teljesítmény élményét.

részletek
Olvastad már?