Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 20. kedd

LG

Az LG és a Hyundai partnerségre lépett

Az LG Electronics (LG) és a Hyundai Motor bemutatta az IONIQ nevű utastér-koncepciót (IONIQ Concept Cabin), amely hűen tükrözi mindkét vállalat szakértelmét a fogyasztói kényelmi eszközök és elektromos személygépjárművek terén. Az innovatív koncepció maximálisan kihasználja az elektromos járművek tágas belső terét, ami belső égésű motor és más terjedelmes mechanikus alkatrészek híján a hagyományos autókénál jóval nagyobb.

részletek

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

Együttműködésre lép az LG Electronics (LG) és a Microsoft: a két cég szándéknyilatkozatot írt alá az LG önvezetőautó- és infotainment-rendszereinek fejlesztésére. A partnerség értelmében az LG felgyorsítja meglévő digitális platformjának átalakítását az autóipar számára a Microsoft Azure felhő- és mesterségesintelligencia-technológiáinak, valamint az LG fejlesztés alatt álló „önvezető” szoftverének segítségével. Az önvezető járművek kulcsfontosságú növekedési területet jelentenek a cég számára.

részletek

Az önvezető autók jövőjén dolgozik az LG és a HERE

Partnerségre lép az LG Electronics (LG) és a vezető globális autógyártók által felvásárolt, digitális térkép- és helymeghatározási szolgáltatásokat nyújtó HERE Technologies.

részletek

LG és Samsung akkumulátorcella kerül az Audikba

Az LG Chem és a Samsung SDI dél-koreai beszállítók nagyteljesítményű akkumulátorcellái alapjain fejleszti új, tisztán elektromos hajtású SUV-modelljét az Audi.

részletek

Nagy okosóra-körkép: melyiket válasszuk?

Évekkel ezelőtt, akárcsak az okostelefonok, az okosórák is csak egy sci-fi film kellékeinek számítottak az átlagfelhasználók számára és irigykedve bámultuk az autójával társalgó David Hasselhoffot.

részletek

Csúcsmobil! - Megérkezett az LG G4

Megérkezett a várva várt szupertelefon az LG-től. A dél-koreai gyártó hivatalosan is bemutatta a G4-et, az idei év legjobb telefonjaként beharangozott készülék a cég új zászlóshajója lesz.

részletek
Olvastad már?