Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 5. péntek

GTA

F1-es futamok a GTA Online-ban

A korábban bemutatott két új autó mellett hét pálya, gumiválasztási lehetőségek és bokszkiállások is érkeznek a Grand Theft Auto többjátékos módjának legújabb frissítésével.

részletek

Tuningolható F1-es autók a GTA Online-ban

A GTA V többjátékos módjának legutóbbi frissítésében két F1-es autó is febukkan: az R88 az 1980-as, a PR4 az 1990-es éveket idézi. Mindkét versenyautó tuningolható.

részletek

Melyik játékban a legjobb autót törni?

A népszerű WatchMojo – munkásságukat sokaknak valószínűleg nem kell bemutatni – top 10-es listát válogatott össze azokról a játékokról, melyekben a legnagyobb, leglátványosabb bukásokat hozhatjuk össze.

részletek

F1-es autókkal a GTA-ban? Miért is ne!

Minden idők egyik legnépszerűbb játéka számtalan lehetőséget rejt magában - így akár azt is, hogy a 2016-os szezon F1-es autóival körözzünk bennük...

részletek

Ennek a nőnek az agyára ment a GTA

Váratlan fordulattal ért véget egy autós üldözés az Egyesült Államokban: a női gyanúsított elhagyta járművét, majd olyasmit próbált meg, amit korábban csak a GTA-ban láthattunk...

részletek

F1-es száguldás a nagyvárosi éjszakában

A videóban szereplő játékos egy egészen szürreális kombinációt próbált ki: F1-es autóval hajtott ki egy nagyváros utcáira. Vajon hogyan sikerül érvényesülni a forgalomba egyáltalán nem illő géppel?

részletek

Mario Kart a GTA V-ben!

Egy kiegészítő segítségével ötvözhetjük a Mario Kartot a Grand Theft Auto 5. részével – ötperces videó a szórakoztató hibridről.

részletek

Mit csinál Ronaldo a GTA-ban?

Na ez aztán tényleg nem éppen szimulátoros videó, de most az egyszer talán belefér ennyi kitekintés: hogy rúgja agyon a motorosokat Cristiano Ronaldo a GTA-sorozat ötödik részében.

részletek

GTA 2 élőben – Egyszerűen zseniális!

Lehet, hogy nem szimulátor, de annál érdekesebb: egy orosz fickó drónnal forgatta le az alábbi videót, mely a GTA 2 világát idézi, azt az „apróságot” leszámítva, hogy itt élőben mennek a dolgok.

részletek

GTA V: See you again – Paul Walker emlékére

A 2013 őszén elhunyt sztárnak, Paul Walkernek a GTA V-öt használva is emléket állítottak, a népszerű játék keretei közt alkotva újra a Fast 7 megható búcsújelenetét...

részletek
Olvastad már?