Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

F1Manager2022

Mennyire élethűek a balesetek az F1 Managerben?

Nagyszerű videóösszeállítás, melyben megláthatjuk, hogy mennyire élethűek (vagy sem) a különböző szituációk az F1 Managerben az elfékezéstől a legnagyobb bukásokig.

részletek

Günther Steiner is kipróbálta az F1 Managert

A Haas tartalékversenyzője, Pietro Fittipaldi a csapatfőnökével, Günther Steinerrel próbált jó eredményt elérni az új játékban. Nem igazán sikerült maradandót akotniuk, de legalább a hangulat jó volt.

részletek

F1 Manager: Valósághű mozdulatok

A játékmenetet bemutató kedvcsináló videók után ezúttal azt tudhatjuk meg az F1 Manager 22 készítőitől, miként próbálták meg a lehető legélethűbbé varázsolni a játékot a motion capture technológiával.

részletek

F1 Manager 22: A versenynap

Újabb kedvcsináló videót tettek közzé az F1 Manager 22 készítői. Ezúttal a versenynap legérdekesebb és alapvető elemeit ismertetik meg velünk a fejlesztők, mielőtt augusztus végén megjelenne a játék.

részletek

Kedvcsináló videó érkezett az F1 Managerhez

Megérkezett az egyik utolsó kedvcsináló videó, amely bemutatja nekünk, hogyan is zajlik egy versenyhétvége és mi mindenre kell majd odafigyelnünk a játékban, ha sikereket szeretnénk elérni. A játék early accesszel már augusztus 25-étől elérhető.

részletek

F1 Manager 2022: Megérkeztek a pilótaértékelések

Bár az F1 22 már megjelent, idén vár ránk még egy hivatalos Formula-1-es játék, az F1 Manager 2022, ami augusztus 30-án érkezik. Már láthatjuk is a pilótaértékeléseket!

részletek

Itt az F1 Manager 2022 új kedvcsináló előzetese

Ha szeretnéd kipróbálni magad F1-es csapatfőnökként, akkor az augusztus 30-án érkező új játékot neked találták ki – mutatjuk az F1 Manager 2022 legfrissebb trailerét!

részletek

Légy F1-es csapatfőnök: jön az F1 Manager 2022

A tervek szerint a nyáron érkezik az új játék, amelyben mindenki kipróbálhatja, milyen az egyik Formula-1-es csapat vezetőjének bőrébe bújni.

részletek