DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

F1-Archív

F1-Archív: Rosberget világbajnokként inti le a kockás zászló

Hamilton az új F1 logót kritizálja, Rosberg megszerzi első világbajnoki címét, Ricciardo távozik a Red Bulltól, Massa pedig a Ferraritól. Mutatjuk, melyek voltak november 27-e legfőbb hírei az elmúlt két évtizedben.

részletek

F1-Archív: Hamilton hétszeres világbajnok

A Red Bull megvásárolta a Jaguart, Ron Dennis lemondott, Alonso először mutatkozott be a Ferrari pilótájaként, Vettel világbajnok lett, Hamilton pedig történelmet írt – mutatjuk válogatásunkat az elmúlt két évtized november 15-ei híreiből.

részletek

F1-Archív: Vettel a legfiatalabb világbajnok

Verstappen sennai magasságokban, Schumacher nyugdíjasként is a leggyorsabb, a Red Bull felvásárolta a Jaguart – az elmúlt két évtized legérdekesebb november 14-i F1-es híreiből csemegéztünk.

részletek

F1-Archív: „Hamilton nem marslakó”

Háromórás időmérő Brazíliában, Barrichello legyőzné Schumachert 2005-ben, Prost szerint első számúnak kellett volna kinevezni Alonsót a McLarennél: ezek voltak október 17. F1-es témájú hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Raikkönen nem adja fel

Váratlanul kiszáll az F1-ből a Honda, Mercedes-dráma Sepangban, Schumacher kineveti Briatorét, Scheckter tiszta vb-finisben bízik – ezek voltak a legérdekesebb október 2-i hírek az elmúlt húsz évben.

részletek

F1-Archív: Raikkönen nem a megfelelő ember a Ferrarinak

Ez volt Niki Lauda véleménye a Jégember átigazolásakor, de szeptember 19-én olvashattunk Verstappentől bocsánatot nem kérő Vettelről és Montoya elleni vb-finálét váró Schumacherről is.

részletek

F1-Archív: Nem cseréli le Raikkönent a Ferrari

Elfogadhatatlanok a Renault gondjai, Alonso szerint lassabb a Ferrari, Schumacher a hetedik cím után sem távozik, Baumgartner újra vezethet – az elmúlt 20 év augusztus 30-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: „Schumacher nem lesz újra mercedeses”

Hamilton nem tart a dupla pontos idényzárótól, a BMW és Fisichella is vb-címet ígér a következő évben, a DTM-ben tér vissza Hakkinen – az elmúlt két évtized november 6-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek