Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

EuroTruckSimulator2

Ésszel kamionozz, mert lekapcsol a rendőr!

Ahogy egyre több és több magyarországi Euro Truck Simulator-videót látunk, annál jobban vágyunk egy kamion vezetőfülkéjébe - legyen szó akár virtuálisról, akár igaziról!

részletek

Pozsonyból Debrecenbe kamionnal - virtuálisan

Hogyan tűri a virtuális kamionos utakat egy magyar "sofőr"? Kiderül az alábbi videóból, mely az Euro Truck Simulator Pozsony és Debrecen közti útvonalát mutatja be.

részletek

Kamionozz a barátnőddel!

Az Euro Truck Simulatorban történt baleseteket és különös eseményeket vágta össze egy videóba a srác, akit az első jelenetben barátnője borít fel, miután nem tűrte, hogy elmenjen mellette...

részletek

Budapesttől Pozsonyig - egy kamion volánja mögött

Bizony nehéz a kamionosok élete, de magyar és szlovák főváros között nem túl nagy a távolság - így fest egy út, kotrógép szállítása közben, az Euro Truck Simulator 2-ben.

részletek

Törésteszt: Így zúzhatsz az Euro Truck 2-ben

Egy videó arról, hogy hogyan törnek a fejlesztett kamion- és egyéb járműmodellek az Euro Truck Simulator 2-ben: néhány rossz mozdulattal hatalmas rombolást lehet rendezni a játékban.

részletek

Jönnek a Mercedes-kamionok

Immáron hivatalosan is bejelentették, hogy hamarosan már Mercedes-Benzzel is szelhetjük az országutakat a népszerű kamionos játékban, az Euro Truck Simulatorban!

részletek

Hamarosan már Oslóban is kamionozhatunk

Elkészült Oslo is az Euro Truck Simulator 2 érkező kiegészítő csomagjához, mely a skandináv országokat fogja feldolgozni. Nektek hogy tetszik Norvégia? Irány az Ikea!

részletek
Olvastad már?