Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda

ES

A Sanghaji Autószalonon leplezték le az új Lexus ES-t

Az Európában és hazánkban 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus a Sanghaji Autószalonon mutatta be egyik legfontosabb hibrid zázlóshajója, a felsőkategóriás luxuslimuzing ES új generációját. A világ legzöldebb luxusautógyártója még magasabb szintre emelte a Lexus ES modellekre hagyományosan jellemző, kivételesen csendes működést és kiváló menetkomfortot, a továbbfejlesztett felfüggesztésnek, fékpedálnak és az ES F SPORT modellekben elérhető adaptív felfüggesztésnek (AVS) köszönhetően pedig a vezetési élmény is még kellemesebb lett. A külső megjelenés és a belső formaterv változásai még stílusosabbá és eredetibbé teszik az autót, amelyben a kifinomult, innovatív technológiákat felsorakoztató aktív biztonsági rendszereket a legújabb Lexus Safety System+ fogja csokorba.

részletek

Lexus ES: Új korszak az hibridek teljesítményében

A Magyarországon is kapható Lexus sikermodell, a vadonatúj Lexus ES felsőkategóriás limuzin kizárólag környezetbarát hibrid elektromos hajtással lesz elérhető hazánkban, ideális választást kínálva a környezettudatos vállalatok felsővezetőinek. A forradalmi, negyedik generációs öntöltő Lexus hibrid hajtáslánc 2,5 literes motorral, új hibrid erőátviteli egységgel és új akkumulátorral érkezik: a rendszer összteljesítménye 218 LE / 160 kW, a kombinált ciklusban mért üzemanyag-fogyasztás 5,3 l/100 km (WLTP) lesz. A hibrid hajtásláncot úgy tervezték, hogy lineárisabb gyorsulási érzetet adjon, jelentősen csökkentve a gyorsulásérzet „nyúlósságát”, miközben az új 2,5 literes erőforrás világelső, 41%-os termikus hatásfoka kivételes teljesítménnyel párosul.

részletek

Először kínál F Sport változatot az ES limuzinhoz a Lexus

A vadonatúj, immár Magyarországon is elérhető környezetbarát felsőkategóriás luxuslimuzin Lexus ES most érkező generációja az első a sikermodell három évtizedes történetében, amely F SPORT változatban is megjelenik. A Lexus ES F SPORT változatát exkluzív, sportos stílusjegyek és berendezések jellemzik, és míg a belső díszítőelemeket a hagyományos japán kard, a katana ihlette, addig az adaptív felfüggesztés és Sport S, valamint Sport S+ üzemmód még lebilincselőbb vezetési élményt ígér.

részletek

Készen áll Európa meghódítására a Lexus ES

A modell három évtizedes történetében először megérkezett Európába és így Magyarországa is a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert és a világ legzöldebb luxusautó gyártójának tartott Lexus legnépszerűbb szedánja, az ES legújabb generációja. Az Európában a valamivel kisebb méretű GS-t váltó ES felsőkategóriás luxuslimuzin volt az, amely megalapozta a ma már a legendás megbízhatóság, a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtás, a futurisztikusan letisztult dizájn, a high-tech jövőbemutató technológiák és a legmagasabb szintű prémium kidolgozás szinonimájának tekintett Lexus világszintű sikerét. A modell európai megjelenése a teljesítmény és kifinomultság új szintét jelenti az európai luxusautók piacán.

részletek

Euro NCAP: A valaha tesztelt egyik legbiztonságosabb autó

A hazai márkakereskedésekbe is megérkező környezetbarát felsőkategóriás luxuslimuzin, a Lexus ES 5 csillagos Euro NCAP értékelést szerzett az új, sokkal szigorúbb 2018-as tesztelési rendszer alapján. Az extrém szilárd, új GA-K padlólemezre épített ES kimagasló eredményéhez a legújabb Lexus Safety System + csomag aktív biztonsági technológiái is hozzájárultak: ezeket a rendszereket arra tervezték, hogy támogassák a vezetőt, miközben magabiztosan uralja az autót

részletek

Hamarosan hazánkba érkezik az új Lexus ES F Sport

A közel három évtizedes sikertörténetének legújabb mérföldköveként szeptembertől Európában is rendelhető, decemberben pedig már a magyarországi márkakereskedésekbe is megérkező legújabb generációs, a piac legfejlettebb környezetbarát hibrid elektromos hajtásával hódító új ES-ben minden meg van ahhoz, hogy a környezettudatos vállalati felsővezetők kedvence legyen. Futurisztikus, letisztult elegancia, a szegmensben egyedülálló színvonalú prémium kidolgozás, forradalmi hibrid hajtás és aktív biztonsági és vezetőtámogató rendszerek. A Lexus ES F Sport révén ráadásul azoknak a dinamikus vezetőknek sem kell kompromisszumot kötniük, akik ötvöznék a kifinomultságot sportossággal, és a zöld gondolkodással, az F Sport ugyanis még az alapmodellnél is izgalmasabb, inspirálóbb vezetési élményt kínál.

részletek

Lehullt a lepel a vadonatúj Lexus ES-ről

A Lexus egyszerre leplezte le vadonatúj luxus szedánját, az ES-t a Pekingi Autószalonon és tartott ezzel párhuzamosan egy exklúzív bemutatót Európában most először kapható sikermodellje legújabb generációjának Brüsszelben.

részletek

A vadonatúj ES-t leplezik le Pekingben

A világ vezető prémium környezetbarát hibrid elektromos autógyártója, a Lexus egy hete titokzatos új modellről adott közre részletfotót, amelyről a japán prémium autómárka ígérete szerint április 25-én, az autóipar egyik legrangosabb ázsiai eseményén, a Pekingi Autószalonon hull le a lepel. A Lexus most elárulta, a titokzatos újdonság nem más, mind a vadonatúj, újjászületett ES.

részletek
Olvastad már?