Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 9. vasárnap

DetroitiAutószalon

Terepre hangolva! - Megérkezett az új Jeep Cherokee

Az új, 2019-es modellévi Jeep® Cherokee – a világ legjobb terepképességű középkategóriás szabadidőjárműve – a mai napon, a 2018-as Detroiti Autószalonon tartotta világpremierjét.

részletek

A Lexus megmutatja a jövő crossoverét

A világ vezető prémium környezetbarát hibrid gyártója, a Lexus vadonatúj crossover zászlóshajót alkotott. Az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon (közismertebb nevén Detroiti Autószalon) bemutatott Lexus LF-1 Limitless tanulmányautó bepillantást enged a talán nem is olyan távoli jövő lenyűgöző SUV-jainak világába.

részletek

Detroitban bemutatkozott a Mustang Bullitt és a tunungolt Edge ST

Az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon mutatkozik be a vadonatúj Mustang Bullitt™ és a Ford Performance által tuningolt SUV, az Edge ST.

részletek

Fényszóró villan, szárnyat bont egy Lexus

Érdekes kedvcsinálóval készült a világ vezető hibrid prémium márkájaként ismert, környezetbarát modelljei és autóinak látványos formavilága révén az utóbbi időszakban sorozatos értékesítési rekordokat döntő Lexus a Detroiti Autószalonon leleplezésre kerülő új tanulmányautójához.

részletek

Új Lexus crossover mutatkozik be Detroitban

Crossover határok nélkül: ez az ihlető tematikája az új Lexus tanulmánynak amelyet a rövid közlemény szerint január elején, Detroitban leplez majd le a világ vezető prémium hibrid autógyártójaként ismert japán luxusmárka.

részletek

A detroiti autószalon legjobbjai

Igazi aranybánya azoknak, akik szeretnek gyönyörű és vadonatúj autókat nézegetni: a most zajló Detroit Motor Show gyöngyszemeit válogatta össze az Auto Express.

részletek

Kész átverés – à la Detroit Auto Show

Egy egyszerű mobilos alkalmazásra volt csak szükség ehhez a kitűnő prankhez: mit szólnának az autócsodák tulajdonosai, ha valaki megrongálná őket a kiállítás kellős közepén?

részletek

Detroitban debütált a Santa Cruz

A Hyundai Motor Company, a világ legdinamikusabban növekvő autómárkája a 2015. évi Detroiti Autószalonon tartotta a vállalat első hálózatról tölthető hibrid járművének (PHEV), a Sonata Plug-in Hybridnek, illetve a Santa Cruz crossover pick-up tanulmánynak világpremierjét.

részletek

Detroitban a MINI John Cooper Works

Egy évvel az új MINI egyesült államokbeli debütálása után a brit prémium autógyártó Detroitban, a 2015-ös Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon bemutatja a MINI modellpaletta újabb látványos képviselőjét.

részletek
Olvastad már?