Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

BáldiGergő

Itt versenyez idén a következő Michelisz

Tavaly a M1RA és Michelisz Norbert vezetésével nagyszabású tehetségkutató indult, amelynek célja az volt, hogy a leginkább rátermett magyar szimulátorversenyző 2021-ben valódi autóban bizonyíthasson. A győztes, Báldi Gergő a Swift Cup Europe mezőnyében, egy 1.4 literes Suzuki versenyautóval áll rajthoz idén. Az első fordulót azonban ki kell hagynia koronavírus-fertőzés miatt.

részletek

Báldi ismét bajnok lett a WTCR Esportsban

A M1RA színeit erősítő szimulátoros a tavalyi és a tavaszi sikere után ezúttal sem talált legyőzőre a Túraautó-világkupa aktuális online bajnokságában: hét győzelemmel zárt a tabella élén.

részletek

M1RA-tripla a Nordschleifén, közel a bajnoki cím

Mindhárom németországi versenyt magyar szimulátorosok nyerték a WTCR Esports utolsó előtti fordulóján, Báldi Gergő pedig tetemes előnyre tett szert a finálét megelőzően.

részletek

Magyar tripla a virtuális Hungaroringen

A M1RA színeit erősítő Báldi Gergő ellenállhatatlan formában versenyzett a WTCR Esports évadnyitóján, de csapattársa, Nagy Dávid is begyűjtött két dobogót a magyaroktól hemzsegő mezőnyben.

részletek

Ismét Báldi Gergő a WTCR Esports online bajnoka

Nagy izgalmak közepette, bevállalós versenyzést bemutatva nyerte meg a bajnokságot Sepangban a M1RA e-sportolója, miközben Esteban Guerrieri első igazi versenyzőként futamot nyert.

részletek

Báldi nagy csatában győzte le Guerrierit

Nem sokon múlt, hogy megszülessen az első igazi versenyző által szerzett győzelem a WTCR virtuális sorozatában, a M1RA szimulátorosa viszont az utolsó körben elhappolta előle azt.

részletek

Újabb magyar tarolás az e-WTCR-ben

A virtuális Slovakia Ringen is győzni tudott a M1RA-s Báldi Gergő, míg a második futamot a felvidéki Bánki Bence húzta be. Michelisz pontot szerzett, de a fő szenzációt kis híján Guerrieri okozta.

részletek