Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 29. kedd

Aygo

Menetpróba - Toyota Aygo 1.0

A japán márka már korábban beállt a városi miniket kínáló gyártók közé, hogy ezen a téren is bővítse a választékát, ám nemrég újrarajzolták a csöppség vonalait, amitől az autócska igazán toyotás lett.

részletek

Stílusosan érkezett meg hazánkba az új Toyota Aygo

Meglehetősen impozáns körülmények között, Budapest bulinegyedének szívében, annak is egyik legtrendibb szórakozóhelyén, a Teslában került leleplezésre Európa és Magyarország egyik legnépszerűbb városi miniautója.

részletek

Genfben folytatódik a Toyota Aygo sikersztori

Az új Toyota AYGO a 2018-as Genfi Autószalonon lép először reflektorfénybe. A Toyota tervezői arra törekedtek, hogy az autó jellegzetes karakterét tovább hangsúlyozva még előnyösebben pozícionálják a modellt az A-szegmensben, ezért nemcsak megerősítették az AYGO fiatalos és különleges arculatát, hanem az autó menetdinamikáját és vezetési élményét is magasabb szintre emelték.

részletek

X-pose néven érkezik a limitált Toyota Aygo

Mindössze1500 darab készül majd a Toyota AYGO x-pose elnevezésű limitált szériájából, amelyet a csillogó fehér szín, bordó vászontető, az övvonal bordó felületei, és a külsővel harmonizáló színösszeállítású belső tesznek még különlegesebbé. A limitált modell márciustól lesz elérhető az európai piacokon.

részletek

Júniusban érkezik hazánkba az A-szegmens bikája

Lenyűgöző megjelenésével és a tulajdonos ízléséhez igazodó, ötletes testre szabási lehetőségeivel az AYGO az A-szegmens fontos képviselője.

részletek
Olvastad már?