DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Drive Hard: Mercedes modellekkel tér vissza John McClane

összesen 14 különböző Mercedes-Benz modell jelenik meg a részben Budapesten forgatott ""Die Hard - Még drágább az életed!" című filmben. A Moszkvában játszódó akciófilmben a Mercedes-Benz személy- és haszonjárművei a legkeményebb próbatételeket is kiállják és hozzájárulnak a film európai hangulatának létrejöttéhez.

A "Még drágább az életed!" című film, a híres Die Hard sorozat legfrissebb darabja, ami igazi sztárparádét felvonultatva, Bruce Willis, Jai Courtney és Sebastian Koch szereplésével 2013. február 14-én érkezik a hazai mozikba. A neves színészek mellett a filmben Mercedes-Benz járművek armadáját, összesen 14 különböző modellt láthat a közönség. Többségük lélegzetelállítóan látványos üldözésekben szerepel a Moszkvát helyettesítő budapesti utcákon. Kiemelt szerephez jut a Mercedes-Benz G-osztály, az Unimog, a Sprinter és a Zetros is. A hősiesen helytálló modellek mellett a C-osztály, a Vito, az E-osztály és az új G 63 AMG, a GL, valamint egy Maybach 57 is látható lesz a filmben.

A filmsorozat története során először a főhős, John McClane külföldön lép akcióba, miután Moszkvába utazik, hogy megmentse önfejű fiát, Jacket. A két McClane egymással ellentétes módszereik révén megállíthatatlan párost alkot és az orosz alvilággal a nyomukban is sikeresen megakadályozzák egy fenyegető háború kitörését. 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az ígéretes új "™Die Hard"™ filmet több járművünkkel támogathattuk. Kezdve a C-osztállyal egészen a Zetros-ig, a Mercedes-Benz modellpaletta nem is illeszkedhetne jobban ehhez az akciófilmhez és a Moszkva utcáin játszódó látványos jelenetekhez. Izgalmas film lesz, rengeteg vonzó járművel" - mondta Anders Sundt Jensen, a Mercedes-Benz Cars márkakommunikációs vezetője.

"A Mercedes-Benz járművek a biztonságot, a teljesítményt és az összetéveszthetetlen designt képviselik. Emellett, otthonosan mozognak minden európai nagyvárosban, így tökéletesen és autentikusan illeszkednek a forgatókönyvbe. A G-osztály, a Sprinter, az Unimog és a Zetros hősiesen kiállják a kőkemény próbákat, amelyek elé John és Jack McClane állítja őket."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: