Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Autós hírek

Levideózta, ahogy 260-nal ment, majd csattant

Hogy miért ne videózzuk, ahogy száguldozunk? Nos, tökéletes példa erre az alábbi videó, ahol a Lexus sofőrje 260 km/h-s sebességet rögzített, majd jött a baj...

részletek

A VW 36000 töltőpontot tervez Európában

A Volkswagen gyors áttörést kíván elérni az elektromos mobilitás terén, és megduplázza erőfeszítéseit a töltési infrastruktúra kiépítésében Európában.

részletek

Hibridet vagy elektromost a dízel helyett!

Rendkívül aggasztó tendenciára hívja fel a figyelmet a mértékadó JATO elemzése: 23 európai piacból 20 esetében nőtt az új autók átlagos CO2-kibocsátása 2018-ban.

részletek

Az új BMW 3-as Touring

A sportos ötajtós új nemzedékét dinamikus megjelenése, érezhetően intenzívebb vezetési élménye és innovatív részletekben bővelkedő funkcionalitása emeli ki a tömegből.

részletek

Így juthat autóhoz 5,3 millióval olcsóbban

A különböző autómárkák 400 ezer és 2,8 millió forint közötti extra kedvezményeket adnak hétüléses modelljeikre az állam által kifizetett 2,5 millió forinton felül...

részletek

160-nal száguld a leggyorsabb fűnyíró

A Honda a leggyorsabb fűnyíró Guinness-világrekordjának büszke tulajdonosa: egy átalakított, CBR1000RR-motorral felszerelt traktor 6,3 másodperc alatt érte el a 160,9 km/h sebességet.

részletek

Új, digitális műszerfallal érkezik az XCeed

A június 26-án bemutatkozó újdonság műszakilag és fedélzeti elektronika szempontjából a piac egyik legfejlettebb modelljeként érkezik a márkakereskedésekbe.

részletek

Közös SUV-ot készít a Toyota és a Subaru

A Toyota néhány éven belül 10 akkumulátoros elektromos modellt mutat be világszerte, köztük egy a Subaruval közösen fejlesztett közepes méretű SUV-ot...

részletek

Ismét Pikes Peak-rekordot döntene a Bentley

Ezúttal a szériaautók között szeretnék elhódítani a csúcsot, méghozzá a Continental GT-vel, amelynek volánjánál a hegyi felfutáson már többször is diadalmaskodó Rhys Millent láthatjuk majd.

részletek

Hiába a sziréna, BMW csapódott a mentőautóba

Pedig a mentős még a szokottnál is óvatosabban közelítette meg a kereszteződést, ám sem ez, sem a megkülönböztető jelzés nem akadályozta meg a hatalmas ütközést a száguldó BMW-ssel.

részletek

Döbbenetes ámokfutás egy orosz parkolóban

Előbb egy teljesen megőrülő sofőr tört össze egy rakás autót, majd az ezt követő verekedés minden képzeletet felülmúl – szürreális képsorok egy oroszországi lakótelep parkolójából.

részletek

Nem csak itthon manipulálják a kilométerórát

A carVertical járműmúlt-lekérdezés világszintű adatai szerint a másodkézből kínált autók több mint tizede hamis óraállást mutat, közel 40 százaléka szenvedett már sérülést.

részletek
Olvastad már?