Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Autós hírek

Hibridet vagy elektromost a dízel helyett!

Rendkívül aggasztó tendenciára hívja fel a figyelmet a mértékadó JATO elemzése: 23 európai piacból 20 esetében nőtt az új autók átlagos CO2-kibocsátása 2018-ban.

részletek

Az új BMW 3-as Touring

A sportos ötajtós új nemzedékét dinamikus megjelenése, érezhetően intenzívebb vezetési élménye és innovatív részletekben bővelkedő funkcionalitása emeli ki a tömegből.

részletek

Így juthat autóhoz 5,3 millióval olcsóbban

A különböző autómárkák 400 ezer és 2,8 millió forint közötti extra kedvezményeket adnak hétüléses modelljeikre az állam által kifizetett 2,5 millió forinton felül...

részletek

160-nal száguld a leggyorsabb fűnyíró

A Honda a leggyorsabb fűnyíró Guinness-világrekordjának büszke tulajdonosa: egy átalakított, CBR1000RR-motorral felszerelt traktor 6,3 másodperc alatt érte el a 160,9 km/h sebességet.

részletek

Új, digitális műszerfallal érkezik az XCeed

A június 26-án bemutatkozó újdonság műszakilag és fedélzeti elektronika szempontjából a piac egyik legfejlettebb modelljeként érkezik a márkakereskedésekbe.

részletek

Közös SUV-ot készít a Toyota és a Subaru

A Toyota néhány éven belül 10 akkumulátoros elektromos modellt mutat be világszerte, köztük egy a Subaruval közösen fejlesztett közepes méretű SUV-ot...

részletek

Ismét Pikes Peak-rekordot döntene a Bentley

Ezúttal a szériaautók között szeretnék elhódítani a csúcsot, méghozzá a Continental GT-vel, amelynek volánjánál a hegyi felfutáson már többször is diadalmaskodó Rhys Millent láthatjuk majd.

részletek

Hiába a sziréna, BMW csapódott a mentőautóba

Pedig a mentős még a szokottnál is óvatosabban közelítette meg a kereszteződést, ám sem ez, sem a megkülönböztető jelzés nem akadályozta meg a hatalmas ütközést a száguldó BMW-ssel.

részletek

Döbbenetes ámokfutás egy orosz parkolóban

Előbb egy teljesen megőrülő sofőr tört össze egy rakás autót, majd az ezt követő verekedés minden képzeletet felülmúl – szürreális képsorok egy oroszországi lakótelep parkolójából.

részletek

Nem csak itthon manipulálják a kilométerórát

A carVertical járműmúlt-lekérdezés világszintű adatai szerint a másodkézből kínált autók több mint tizede hamis óraállást mutat, közel 40 százaléka szenvedett már sérülést.

részletek

Megnyílt az első magyarországi CUPRA szalon

Ünnepélyes keretek között adták át az első CUPRA márkakereskedést hazánkban, a Duna Autóban, így már hivatalosan is megkezdődött az új, kifinomult, egyedi márka értékesítése Magyarországon.

részletek

Beindult a SEAT elektromos offenzívája

A SEAT elindítja első „SEAT on Tour” körútját, amely a márka első elektromos modellje, a Mii Electric világpremierjével együtt a SEAT elektromos offenzívájának kezdetét is jelenti.

részletek
Olvastad már?