Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Autós hírek

Mit tisztítsunk meg, ha beülünk az autónkba?

Európa-szerte szigorú intézkedésekkel próbálunk védekezni a COVID-19 vírus ellen, ám ezek főképp a személyes higiéniára és a tömegközlekedésre vonatkoznak. De mi a helyzet az autóinkkal?

részletek

Dicsérik a Volkswagen Car2X technológiáját

Az új Golf az első autó Európában, amely szériafelszereltségként tartalmazza a Wi-Fi p-t, lehetővé téve más járművekhez történő csatlakozását, és ezáltal segít megelőzni a baleseteket.

részletek

Az EP is tesztelte a jövő zöld hajtását

Március 2-16. között egy Toyota Mirai üzemanyagcellás autóval egészült ki az Európai Parlament flottája, a tesztek Brüsszel körzetében, illetve a Brüsszel és Strasbourg közti útvonalon folytak.

részletek

Érthetetlen, amit ez a sofőr művelt

Nézzük, látjuk, de nem értjük, mi történik a videón: a felvételt beküldő autós szerint már a jelenet előtt is mindenkivel kakaskodott az illető, de ez a mozdulatsor teljesen értelmezhetetlen…

részletek

Autózhatunk a korlátozás alatt is

A rendőrség reagált a tegnap általunk is taglalt kérdésre, vagyis hogyan autózhatunk mi, magyarok a kijárási korlátozások ideje alatt. Nem olyan szigorúak, mint gondoltuk.

részletek

Mikor szabad autóba ülni a korlátozás alatt?

Szombattól csak alapos indokkal lehet elhagyni otthonunkat, mint a munkába járás vagy bevásárlás. De mi a helyzet, ha meg kell tankolni a kocsit, a természetbe vinnénk a családot, vagy éppen csak autóznánk egyet?

részletek

Ilyen életveszélyes vezetést ritkán látni

A 34-es főúton rögzítették az alábbi videót, amelyen egy 21 éves sofőr többször is áttért a menetiránnyal szembeni sávba, veszélyeztetve az ott haladókat. A járőrök már kézre is kerítették a férfit.

részletek

Egy szexi autómosás kulisszatitkai

A folyamat nem mindig olyan érzéki, mint a végeredmény. A filippínó nyelvű videóból túl sokat nem értünk, de az magáért beszél, hogy 4 nap alatt közel 4 millió megtekintést hozott.

részletek

Csodafegyver lehetett volna

Mindössze két példányban létezik a bolygón, és minden túlzás nélkül csak a márka sporttörténelmének legelhivatottabb ismerői tudnak létezéséről...

részletek

Formát öltött a Skoda diákjainak tanulmánya

A visszaszámlálás elindult a Skoda diákjainak hetedik tanulmányautója számára: az idei évben a Skoda Akadémia 20 diákja vesz részt az ambiciózus projektben.

részletek

Szélvédőbe csapódott a leszakadó alkatrész

A semmiből érkezik meg a leszakadó alkatrész és telibe csapja a szélvédőt - még nézni is szörnyű, de szerencsére nem lett komoly baj az esetből.

részletek

Kiosztották az Év Magyar Autója díjat

Az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu idén először, hagyományteremtő jelleggel hirdette meg az Év Magyar Autója díjat, amely öt fős szakmai zsűri szavazatai alapján kerül odaítélésre.

részletek
Olvastad már?