Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 24. csütörtök

Autós hírek

A 2020-as Jeep Renegade

Az új, 2020-as Jeep® Renegade már rendelhető; a modell frissített csatlakozási és adatmegosztási funkciókkal elégíti ki az egyre nagyobb elvárásokat támasztó, mind inkább online életet élő ügyfeleit.

részletek

Visszaszámlálás az új Golfhoz 2. rész

A Volkswagen 1983-ban vezette be a második Golf-generációt a piacra. A „Golf generáció”, mint ahogy a legnépszerűbb német író, Florian Illies elnevezte kortársait, ebben az autóban tanult meg vezetni.

részletek

Kiváló eredményt ért el a Vredestein

A Vredestein Wintrac Pro gumiabroncsról Európa három legnagyobb presztízzsel rendelkező magazinjának tesztje állapította meg nemrég, hogy kategóriájának egyik legjobbja.

részletek

Leleplezték az egy év múlva érkező Yarist

A szegmensében a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtást elsőként meghonosító Toyota Yaris Európa és Magyarország egyik legnépszerűbb kisautója...

részletek

Visszaszámlálás az új Golfhoz 1. rész

Az első sorozatgyártásban előállított Golf 1974 márciusában hagyta el a wolfsburgi gyártósort, és májustól volt elérhető a márkakereskedésekben.

részletek

Frissült a Lexus LS modell

Jövőre szériaéretté válik a Lexus önvezető autója. A két napja kiszivárgott kémfotók tanúsága szerint az LS luxuslimuzin alapjaira épülő prototípus bámulatosan sokat fejlődött az év eleje óta.

részletek

Az első BMW 2-es Gran Coupé

A BMW 2-es Gran Coupé világpremierjével a BMW a prémium kompakt kategóriában is elérhetővé teszi a magasabb gépkocsi-szegmensekben hatalmas sikernek örvendő négyajtós kupék karosszériakoncepcióját.

részletek

Tanulóautót forgatott meg a kamion

Maradandó élményben volt része egy tanulóvezetőnek Győrben, amikor egy mögötte haladó kamion először megforgatta, majd néhány méteren keresztül maga előtt tolta őt.

részletek

A 3 leggyakrabban előforduló marketing tévhit

A marketinggel kapcsolatban számos tévhit és félreértés van jelen a köztudatban, amelyekről érdemes néhány szót ejteni. A következő cikkben a 3 leggyakoribb tévedést szeretnénk bemutatni.

részletek

A vászonkép készítés titkai

Napjainkban elég sok cég végez hasonló tevékenységet. Mondhatni divat az is, hogy valami olyan tevékenységbe is belekezdnek a nagyobb bevétel miatt, amihez nem is igazán értenek.

részletek

Negyven év után hazatért egy legenda

A BMW Group Rosslyn-i gyárában október 8-án leplezték le az 1970-es években épült versenyautó-legenda, a BMW 530 Motorsport Limited Edition egyetlen fellelt közúti példányát...

részletek

Le fog esni az álla az új Mirai láttán!

Sosem volt még ennyire vonzó a zöld jövő: a Toyota a 2019-es Tokiói Autószalonon mutatja be történelmet író, abszolút zöld, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó hidrogén üzemanyagcellás modelljét.

részletek
Olvastad már?