Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Autós hírek

A Peugeot és Le Mans különlegessége 2. rész

A 2022/23-as évadban ismét gyári csapatot indít Le Mans-ban és a hosszú távú világbajnokságon a Peugeot. Az idáig vezető utat az előző cikkben mutattuk be, a második részben áttekintjük...

részletek

Kipróbáltuk a Megane RS Trophyt

A Renault sporthagyományai elvitathatatlanok, a versenypályán elért eredmények pedig megkövetelnek egy olyan utcai modellt, amely méltó módon képes átadni a lehető legmagasabb vezetői élményt.

részletek

Az első 100%-ban elektromos CUPRA

A CUPRA megkezdte az első 100%-ban elektromos járműve, a CUPRA Born szériagyártását Németországban, a zwickaui gyárban.

részletek

Az új BMW 2-es Active Tourer

Az új BMW 2-es Active Tourer modellt széleskörű funkcionalitás, márkához hű vezetési élmény és rendkívül progresszív megközelítés jellemzi.

részletek

Az Audi Vredestein nyári gumiabroncsot ír elő

Az Audi az Apollo Tyres legújabb Vredestein Ultrac és Sportrac nyári gumiabroncsait választotta eredeti felszereltségként az Audi A1 Sportback típushoz, bizonyos modellekre gyárilag felszerelve.

részletek

Robbanásszerű áremelkedés a használt piacon

Elindult a Das WeltAuto podcastműsora, a Neppermentes övezet, amely körbejárja a használt autó vásárlásával kapcsolatos tudnivalókat. Most arról beszélgettek, mi az oka az áremelkedésnek.

részletek

A Peugeot és Le Mans különlegessége

A következő szezonban visszatér egykori diadalainak helyszínére a Peugeot. A hosszú távú világbajnokságban (WEC) ismét rajthoz álló márkával szemben komoly elvárásokat támaszt a világ.

részletek

Elkelt az exkluzív Giulia GTA összes példánya

A Giulia GTA immár hivatalosan is gyűjtői autónak számít. Az idén májusban bemutatott modell mind az ötszáz, sorszámozott példánya gazdára talált, méghozzá világszerte.

részletek

Két film a Jaguar XF 007-es debütálására

A Jaguar XF most igazán testhezálló környezetben mutathatja meg legendás menetdinamikáját, kiemelkedő kezelhetőségét, páratlan manőverezési képességeit és stílusosságát.

részletek

Először Budapesten új INEOS Grenadier 4x4

Az új brit járműgyártó, az INEOS Automotive először mutatja be a Grenadier terepjárójának prototípusát Budapesten a Vadászati és Természeti Világkiállításon, amely október 14-ig tart.

részletek

A magyarok fele már elektromos autót venne

Az autóvásárlók kevesebb mint negyede vásárolna dízel meghajtású gépkocsit, legtöbben pedig hibrid üzemű autót vennének. A márkák népszerűsűgi rangsorát a Volkswagen vezeti.

részletek

Az új Golf R Variant

Az új Golf R Variant a legerősebb és legdinamikusabb Golf Variant, amellyel a Volkswagen eddig megjelent a piacon. A sportosság itt magasfokú mindennapos használhatósággal találkozik.

részletek
Olvastad már?