Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

Autós hírek

Itt az év legértelmetlenebb előzése

Záróvonalon keresztül, kanyarban előzte meg a piros autó a felvétel készítőjét – hogy aztán a jobb oldali sávba átsorolva várakoznia kelljen a lámpánál…

részletek

Hattyú miatt állt a forgalom Tokajon

Vélhetően a síkos úton nem tudott felszállni a hídon rekedt madár, a kiérkező rendőrök az egyik sávot elállva terelték el az állatot az autók közeléből.

részletek

Új kompakt Toyota SUV érkezik Európába

A RAV4 révén a világ legnépszerűbb SUV-ját is jegyző, a közepes méretű SUV kategóriát pedig a C-HR-rel letaroló Toyota új, látványos megjelenésű kompakt SUV modell bemutatását ígéri Európában.

részletek

Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban

Először sportos, most pedig robusztus: a ŠKODA a jövőben SCOUTLINE-változattal egészíti ki a Kamiq Városi-SUV-modelljének választékát.

részletek

Jöhetnek a repülő autók?

A Toyota a gyártásban, a minőségbiztosításban és a költségek ellenőrzésében szerzett tapasztalatával támogatja a Joby Aviation áttörésnek számító eVTOL légi járművének fejlesztését és előállítását.

részletek

A BMW új modellváltozatokkal frissít 2020-ban

Miközben a BMW 1-es sorozat és a BMW 3-as sorozat családja egy-egy új taggal, a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 opcionális extrafelszereltségi palettája pedig új tételekkel bővül...

részletek

2,0 literes turbómotor a Toyota GR Suprához

Márciustól új, kétliteres, benzines turbómotorral is kapható lesz a tavaly 17 év után feltámasztott Toyota GR Supra: az új erőforrás legnagyobb teljesítménye 258 LE / 190 kW.

részletek

Meddig bírják az elektromos autók?

Tesla Model 3, Audi e-tron, Jaguar I-Pace, Nissan Leaf, Kia e-Niro, Mercedes EQC – ezeket a modelleket próbálta ki a Carwow Nagy-Britannia útjain. Volt, amelyik alig több mint 300 kilométert bírt.

részletek

125 éves jubileumát ünnepli 2020-ban a Skoda

Jubileumi év a Skoda Auto számára: 2020-ban ünnepli az autógyártó alapítása 125 éves évfordulóját, de a márka számos történelmi jelentőségű modellje is idén tartja jubileumát.

részletek

A használtan behozott autók TOP 20-as listája

2019-ben véget ért a használtautós import többéves növekedése, továbbra is nagyrészt öreg és korszerűtlen járművek érkeztek Magyarországra.

részletek

A ZiL, amelybe BMW-turbómotort szereltek

A Lihacsov Autógyár ikonikus tehergépkocsiját kultusz övezi. Egy ZiL-rajongó hívta fel figyelmünket a videóra: a babakék szörny gazdája 4,4 literes, 600 lóerős BMW-turbómotort szerelt be...

részletek

Határozottabb egyéniség lesz az új SEAT Leon

A teljesen új SEAT Leon már majdnem megérkezett. A márka legújabb járműve új dinamikát visz a kompakt szegmensbe...

részletek
Olvastad már?