Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 21. szerda

Top 50 magyar autóversenyző

TOP50 – 10. hely: Ifj. Érdi Tibor

A 2017-es év legnagyobb magyar vonatkozású nemzetközi ralis eredményét érte el, így listánkon is befért a legjobb tíz közé az ERC2 Európa-bajnoka, if. Érdi Tibor.

részletek

TOP50 - 11. hely: Hadik András

Bombaformában versenyzett 2017-ben a korábbi magyar bajnok: megnyerte a CEZ értékelését és második lett a hazai pontvadászatban, ezzel nálunk is helyet követelt magának a legjobbak között.

részletek

TOP50 gála: Aftermovie és képgaléria

Videós és fotós összefoglaló a decemberi estről, melyen Magyarország legjobb 2017-es autóversenyzőit, az Autósport évkönyvben szereplő TOP50 lista szereplőit díjazták.

részletek

TOP50 – 12. hely: Molnár Bendegúz

Új arc a lista élvonalában, akinek nevét még alighanem sokat halljuk a jövőben: a 19 éves Molnár Bendegúzt 2017-ben megismerte és meg is kedvelte a magyar közönség.

részletek

Gálaesten díjaztuk hazánk legjobb versenyzőit

Szombaton a TOP50 Autósport gála keretein belül mutattuk be a friss Autósport évkönyvet, egyúttal Magyarország legjobb versenyzőit is díjaztuk - értékelések, galéria és videó az eseményről.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv 2017

A budapesti könyvesboltokban ma már kapható a hazai és nemzetközi szériák átfogó szezonösszefoglaló kiadványa – az ország többi részére pedig hétfőn érkezik meg a kiadvány.

részletek

Nálatok ők az év legjobb magyar versenyzői

Michelisz, Molnár és Kiss: így fest a lista eleje, melyet a Formula.hu olvasóinak szavazatai alapján állítottunk össze. Szerintetek ezek a magyar versenyzők szerepeltek legjobban 2017-ben.

részletek

Ők 2016 legjobb magyar autóversenyzői

Sorozatban második éve jelenik meg az Autósport évkönyv, amely a legtöbb nemzetközi és hazai széria idei eseményeinek felidézése mellett arra is vállalkozott, hogy összeállítsa a top50 legjobb magyar autóversenyző listáját.

részletek

TOP50: A 2015-ös magyar autósport-ranglista

A Formula szerkesztősége a legjelesebb hazai szakértők segítségével állította össze azon 50 magyar autóversenyző toplistáját, akik a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtották a 2015-ös szezonban.

részletek
Olvastad már?