Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Top 50 magyar autóversenyző

TOP50 – 4. hely: Kiss Norbert

Egy átlagos autósport-rajongó számára kicsit távoli és megfoghatatlan, amit Kiss Norbert csinál ezekben a 18 tonnás gépszörnyetegekben, de ez persze semmit nem változtat azon, hogy Magyarország legnagyobb motorsportos sikerei fűződnek a nevéhez.

részletek

Hogyan állítják össze a TOP50 listát?

A 2017-es év végén harmadszor jelent meg a legjobb hazai pilóták rangsora, amely évről évre nagyobb figyelmet kap. Az Autósport és Formula Magazin főszerkesztője arról beszélt, kik és hogyan állítják össze a ranglistát.

részletek

TOP50 – 5. hely: Herczig Norbert

Az utóbbi három évben uralta a magyar ralisportot, pályafutását meghatározzák a Skoda versenyautói és 2018-ban talán még egy szinttel feljebb léphet - újabb kiváló éven van túl Herczig Norbert.

részletek

TOP50 – 6. hely: Nagy Norbert

A Zengő Motorsport hosszú ideje lesben álló fiatal tehetsége, aki lépésről lépésre halad felfelé a ranglétrán, s a jelenlegi fiatalok közül talán a legtöbb tapasztalatot gyűjtötte ahhoz, ami az élvonalban való helytálláshoz kell.

részletek

TOP50 – 7. hely: Kiss Pál Tamás

Évekig ő volt az a magyar formulaautós, aki legközelebb állt az F1-hez, majd kényszerűségből ralikrosszra váltott, ahol letarolta a hazai pályákat. Sikerei csúcsán 2017 végén mégis befejezte a versenyzést.

részletek

"Nem tudtam, hogy létezik Alesi-kanyar!"

A TOP50 magyar autóversenyző gála díszvendége az egykori Formula–1-es versenyző, Jean Alesi volt. Fiával, Giuliano Alesivel érkezett, aki szép eredményeket ér el a GP3-ban...

részletek

TOP50 – 8. hely: Nagy Dániel

16 éves koráig mindkét hazai suzukis sorozatot – az elsőleges túraautós-neveldéket – megnyerte Nagy Dani: így érthető, hogy fiatal kora ellenére már másfél éve világbajnoki résztvevő.

részletek

Nézd vissza a TOP50 gálát teljes egészében

Egyre komolyabb figyelmet kap a nyilvánosságtól az Autósport évkönyvben szereplő rangsor, a TOP50 magyar autóversenyző listája: 2017 legjobbjai már gálán vehették át díjaikat.

részletek

TOP50 – 9. hely: Kárai Tamás

Néhány éve Kárai Tamásra még háromszoros autókrossz Európa-bajnokként tekintettünk, ma már hazánk egyik legjobb ralikrosszosaként, aki itthon és nemzetközi fronton is harcol az eredményekért.

részletek

TOP50 – 10. hely: Ifj. Érdi Tibor

A 2017-es év legnagyobb magyar vonatkozású nemzetközi ralis eredményét érte el, így listánkon is befért a legjobb tíz közé az ERC2 Európa-bajnoka, if. Érdi Tibor.

részletek

TOP50 - 11. hely: Hadik András

Bombaformában versenyzett 2017-ben a korábbi magyar bajnok: megnyerte a CEZ értékelését és második lett a hazai pontvadászatban, ezzel nálunk is helyet követelt magának a legjobbak között.

részletek

TOP50 gála: Aftermovie és képgaléria

Videós és fotós összefoglaló a decemberi estről, melyen Magyarország legjobb 2017-es autóversenyzőit, az Autósport évkönyvben szereplő TOP50 lista szereplőit díjazták.

részletek
Olvastad már?