DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Egy klip főszerepben a slot car-versenyzéssel

Videoklipet készítette a TCR-ről, na nem a túraautós szériáról, hanem a népszerű játékról a zenekar, melyről Iggy Pop úgy nyilatkozott: “kétségtelenül, abszolút, határozottan a világ legjobb rock'n'roll bandája."

A Sleaford Mods nevű angol duó örömmel mutatja be legújabb ‘TCR’ című EP-jét. A 5 dalos lemez egyik szerzeményéhez videoklip is készült, mely szintén a TCR címet viseli és egészen eredeti párhuzamot von az élet körforgása és a 80-as évek egy kedvelt gyerekjátéka között. A történet szerint Jason Williamson és Andrew Fearn (a Sleaford Mods formáció tagjai) gyermeki lelkesedéssel autóversenyeznek egy kanapén üldögélve, míg kifejtik az élet visszatérő kérdéseiről alkotott elképzelésüket.

Jason Williamson, énekes szerint: "Az ötlet, ami a TCR klipjét ihlette, hogy megmutassuk a 80’-as évek jól ismert versenyautó szettjét, annak eredeti környezetében, ami valószínűleg a nappali padlója volt a legtöbb gyerek számára. Ez egy elég béna eszköz, de úgy gondoltam remekül bemutatja az életben újra-és újra visszatérő problémákat. A dal szövege is ezt tükrözi, ami arról szól, hogy reagál egy pasas, mikor a létezés terhét érzi. Ezért menekül egy éjszakai bárba, ahol felismeri, hogy ez az érzés is csak egy élmény. Minden eddigi tapasztalata egybeolvad egy soha véget nem érő körforgásba, melyet irányítani próbál."



sleaford-mods-sajtofoto

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: