DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Nicole-t is megkérdezték Hamilton nőügyeiről

Egy brit lap Nicole Scherzingert is megkérdezte volt kedvese, a kétszeres F1-es bajnok Lewis Hamilton nőügyeiről, akit a lapok két fiatal modellel is összehoztak, talán nem is alaptalanul…

Teljesen rászabadultak a brit bulvárlapok Lewis Hamilton magánéletére, aki több modell társaságában töltötte a múlt hete jelentős részét, s közülük előbb Gigi Hadiddal, majd Kendall Jennerrel is összeboronálták a kétszeres világbajnokot. Különösen azok a képek adtak alapot a pletykákra, melyeken Hamilton és a modellek együtt napoznak és jetskiznek, mindemellett egy szerdai Instagram-posztból úgy tűnik, hogy Los Angelesbe is együtt utaztak a modellek és a versenyző.

hamilton_jenner_inst



A Glamour egy a brit versenyzőhöz közel álló forrásra hivatkozva állítja, hogy Hamiltont a Cannes-i Filmfesztivál ejtette rabul Kendall Jenner, míg egy másik elbeszélés szerint a Riviérán nem csupán nagyon jól érezték magukat, de egész nap flörtöltek is egymással,. A Daily Mail cikkében szintén az olvasható, hogy Hamilton hamarosan egy igazi randira is elviszi Jennert a cannes-i és monacói találkozókat követően.

Csak hogy „képben legyünk”, mutatunk még pár képet Kendall Jennerről, köztük egészen lenge ruhásakat is, melyeket ide kattintva érhettek el.

Hamilton volt kedvesét, Nicole Scherzingert, aki szintén megjárta Cannes-t a múlt héten, a Mirror kérdezte meg Hamilton és Jenner közös fotóiról. A Hamiltonnál hat, Jennernél pedig tizenhét évvel idősebb énekesnő kissé kitérő választ adva így felelt: „Ha vannak olyan kapcsolatok az életedben, olyan emberek, akikkel együtt kell lenned, akkor úgyis visszatérnek.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: