DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Visszatérnek a száműzött autószerelők!

A Discovery Channel sorozatának zseniális szerelői egy másik sorozatból, a világszerte ismert Gas Monkey Garage-ból érkeztek. Legalábbis onnan indultak, amíg el nem tanácsolták őket. Mára azonban csaknem ugyanolyan sikeresek, mint egykori alma materük. A sorozat legújabb évada december 16-án indul a Discovery Channel Magyarország műsorán.

A „száműzöttek” érthető módon nem vették jó néven, hogy Richard Rawlings és csapata megvált tőlük, ezért most visszatérnek, hogy egyszer s mindenkorra bebizonyítsák: ők a legjobbak, és az ő műhelyük, a Fired Up gyártja a világ legjobb egyedi járműveit. Persze, a dolgok nem mindig mennek ilyen simán. Szoros határidők, bonyolult, akár megoldhatatlannak tűnő ügyféligények és az utolsó pillanatban bekövetkező galibák lassítják a munkát. Ráadásul mindeközben tovább kell kutatni azok után az eredeti autók után, amelyeken hőseink dolgozhatnának.

szamuzott-autoszerelok-2-evad-1



A Száműzöttek műhelye nézői korábban olyan legendás autókat láthattak a sorozatban, mint egy 1967-es Chevy Chevelle, egy 1958-as Ford Fairlane, illetve a hírhedt 1965-ös Chevy Nova, amellyel alaposan meggyűlt a baja a csapatnak. Az új évadban sem lesz könnyebb dolguk. Nem lesz hiány klasszikus autócsodákból és meredek helyzetekből.

Az új évad nézői tanúi lehetnek, ahogy Thomas és Tom az országot járva keres egy 1961-es Ford Econoline kisteherautót, amelynek mára saját kultusza alakult ki. A változatosság kedvéért azonban nem csak klasszikus autókat keresnek: egyszer például egy legendás mexikói birkózónak erednek a nyomába, és izgalmas felfedezéseket tesznek. Georgiában tesznek egy kört a NASCAR hírhedt autóversenyzőjével, Bill Elliottal. Akár egy 40-es Ford Tudor felkutatása, akár egy 40-es Ford Moonshine Runner felújítása a feladat, a száműzöttek csapata keményen dolgozik azért, hogy műhelyük jövedelmező vállalkozássá váljon. Vajon milyen sikerrel járnak?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: