Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

Autós hírek

Brutális robbanás jön a hazai hibrid-piacon

Mindössze négy év leforgása alatt nyolcszorosára nőttek a magyarországi környezetbarát hibrid elektromos értékesítések: 2017 végére pedig már 4167 új hibrid elektromos autó talált gazdára hazánkban.

részletek

Hihetetlen, hogy hol fért át ezt a kisbusz

Kérdés nélkül, elsöprő magabiztossággal zavarta át ezen a szűk részen ezt a kisbuszt a sofőr - biztosan nem először tette meg mindezt, de ettől még jár az elismerés!

részletek

Őrülten megpakolták ezt az autót

Egy érdekes, de a várakozásoknak megfelelően sikertelen próbálkozásnak lehetünk szemtanúi - nem csodálkozhatunk rajta, hogy ez az autó úgy emeli az elejét, mint egy versenymotor kigyorsításkor...

részletek

Indulhat a nagy abroncscsere

A magyar autósok többsége március második felére időzíti a téli gumik nyárira való cseréjét, mikor várhatóan a hőmérséklet már tartósan meghaladja a 7°C fokot.

részletek

Nőnapi Alakreform a Pappas Auto szalonjában

A Pappas Auto nőnap alkalmából különleges eseménnyel kedveskedett hölgy ügyfeleinek: Hunyadi János úti Mercedes-Benz szalonjában Rubint Réka, a Pappas Auto márkanagykövete tartott rendhagyó edzést.

részletek

LF-1 Limitless: A jövő Lexusa

Ahogy az izzó vas kifinomult japán kardpengévé alakul a kovács pörölycsapásai alatt, úgy formázzák meg a Lexus LF-1 Limitless tanulmányautó vonalai is.

részletek

5 hiedelem a nyári gumik használatáról

Amilyen sokáig elhúzódott, olyan gyorsasággal intett búcsút nekünk a késői tél. Így már nem csak a ruhatárunkat érdemes tavasziasítanunk, de a gépjárművünk abroncsait is időszerű lecserélnünk.

részletek

Oroszországban a zöld is pirosat jelent

Eleinte úgy tűnik, hogy az elöl haladó sofőr indokolatlanul állt meg a szabad jelzés ellenére, így a mögötte érkező autós ki is kerülte őt, de a csattanó csak ezután jött – szó szerint…

részletek

Chevrolet-reklámban vagánykodik Felipe Massa

A most már valószínűleg végleg visszavonult brazil F1-es nem vesztegette az idejét: az egyperces videóban az interlagosi versenypályán méri össze tudását egy bevásárlás után.

részletek

12 elképesztő kínai koppintás

A kínai autókat nem kell bemutatni: az viszont talán nem tudja mindenki, hogy nem csupán a Mercedes G-osztályt vagy Mini Coopert, de még a Rolls-Royce Phantomot és Renault Twizyt is lemásolták.

részletek

Még egy lépéssel közelebb a hidrogénes jövő

A 2018-as Genfi Autószalonon a Toyota egy az üzemanyagcellás technológiában rejlő újabb lehetőségek bemutatására alkalmas tanulmányautó mutatott be.

részletek

Így indítja be az autóját egy műszaki zseni

Nekigurul, odébblök, elfúj, bekapcsol, kinyit, rácsúszik, fölakad, megemel, kilő, lenyom, elmozdít és már kész is. Mi sem egyszerűbb ennél!

részletek
Olvastad már?