Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Autós hírek

Így alakult át egy Mustang a WestEnd közepén

A 2007-es évjáratú, ötödik generációs Mustang Coupé-t előbb lecsupaszították, majd mindössze négy nap leforgása során teljesen új külsővel vértezték fel.

részletek

Használt autók prémium köntösben

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW és MINI szalonja után, a Könyves Kálmán körúton nyitotta meg kapuit a Wallis Prémium Használtautó Center.

részletek

Hét nagyon szerethető dolog a Lexus UX-ben

A jövő hónapban a hazai márkakereskedésekbe is megérkezik a világ legzöldebb luxusautómárkája, a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus legújabb crossovere, a vadonatúj UX.

részletek

Bővül a BMW nagyteljesítményű portfóliója

A BMW M GmbH a közép-méretosztály meghatározó Sports Activity Vehicle (SAV) és Sports Activity Coupé (SAC) modelljeivel első ízben bővíti tovább nagyteljesítményű portfólióját.

részletek

Magyarországra érkezett a Citroen C5 AIRCROSS

Az idén százesztendős Citroen Magyarországon is bemutatja az új C5 Aircross SUV-t, és ezzel folytatja a SUV-piacon indított nemzetközi offenzíváját.

részletek

Gyorsabb és erősebb, mint eddig bármikor

A brit prémiumgyártó bejelenti extrém sportos modellje vadonatúj, 2020-ban debütáló, MINI John Cooper Works GP változatát, amely a motorsport élvonalában tökéletesített erőforrás kecsegtet.

részletek

A Lexus szuperhősfilmje két Grammyt is nyert

Egészen példa nélküli a Marvel és az ’egyszerű környezetbarát, high-tech luxusautó márkából’ igazi prémium életmódmárkává avanzsáló Lexus együttműködésében készült Fekete Párduc menetelése...

részletek

Abszurd: Tevével húzták ki a Ladát a hóból

A havas úton elakadt Lada Nivát egy kétpúpú teve – ne kérdezzétek, honnan szerezték – segítségével szabadították ki. Hogy hol történnek ilyen esetek? Természetesen Oroszországban.

részletek

Láttál már T-modellből készült hómobilt?

Mert itt egy egész lenyűgöző gyűjtemény: valamennyinek a Ford ikonikus gyártmánya jelenti az alapját.

részletek

Nem érdekelték a szabályok a győri autóst

Simán átment a piroson, ráadásul abból a sávból egyenesen nem is haladhatott volna tovább - nem számít, megcsinálta a győri opeles. A videót a Győrben közlekedünk Facebook-oldal tette közzé.

részletek

Genfben mutatkozik be az új X-Style és X-Cite

Március elején, a Genfi Autószalonon mutatkoznak be a Toyota városi kisautó sikermodellje, az AYGO Special Edition sorozatának legújabb tagjai, az x-style és az x-cite modellváltozatok.

részletek

Még sportosabb lett az új Lexus RC luxus kupé

Már hazai márkakereskedésekben a Lexus környezetbarát hibrid elektromos luxuskupéja, az RC új generációja, amelyben nem csak a külső dizájn tekintetében köszönnek vissza a nagytestvérre...

részletek
Olvastad már?