Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 15. szombat

Autós hírek

Tokióban debütál a Toyota GR Supra Super GT

A Toyota ez évben gyakorlatilag mindent vivő, a rali világbajnokságot és a Le Mans-i 24 órás versenyt is megnyerő versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing is megjelenik a 2019-es Tokiói Autószalonon.

részletek

Nem így kell karácsonyfát szállítani

Rádőlt és csak úgy viszi magával, rögzítették valamivel, hogy bírja a futómű? Ilyen és még jó pár ehhez hasonló kérdés jut eszünkbe ezzel kapcsolatban...

részletek

Így éri el a 400 km/h-s sebességet a Chiron

A széles reptéren nem is tűnik olyan durvának az 1500 lóerős autó tempója, pedig 261 mp/h-val, vagy 420 km/h-val repesztett...

részletek

Égő autóval ugrattak a befagyott tóba

Előbb felgyújtották a Ladát, majd a sofőr volán mögé pattant és a magasból beleugratott a befagyott tóba. Igen, jól olvastátok, ez látható a videón. A vállalkozó szellemű orosz életben megúszta a kalandot.

részletek

Az asszony a garázsbejárón koccant a férjével

A kellemetlen eset az Egyesült Államokban, Iowában történt, miközben a férj, majd a feleség is kitolatott a garázsból. Kínos.

részletek

Hogy teljesít az új BMW X5 a törésteszteken?

Az Euro NCAP előbb az automata vészféket és sávtartást tesztelte, majd jöhettek a különböző töréstesztek: így vizsgázott a 2019-es BMW X5.

részletek

Óriási mázlija volt a zakózó motorosnak

Az autó előtte fékezett, neki pedig már nem volt ideje kitérni: lebukfencezett a motorról, és szó szerint centiken múlt, hogy a másik közlekedő nem gázolt át rajta.

részletek

Széles motorválasztékkal érkezik az Audi Q3

Az Audi kibővíti az elérhető motorok körét, így a Q3 esetében már két teljesítményszinttel rendelhető a 2.0 TFSI erőforrás illetve két változat közül választhatnak az ügyfelek a 2.0 TDI esetében is.

részletek

„TT 20 years” limitált kiadás az Auditól

Az Audi limitált kiadású „TT 20 years” modellekkel tiszteleg az Audi TT 20 éves sikertörténete előtt.

részletek

Lexusok egy fokkal durvább kivitelben

A dizájn tekintetében amúgy is vezetőnek számító, környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus megkérte munkatársait, hogy legnépszerűbb típusaiból készítsenek egy-egy vadabb kivitelt.

részletek

Amikor egy Porsche eléri a végsebességét

A német autópályán van lehetőség próbálgatni, hogy mit is bír az ember autója, persze ha valaki egy Porsche Caymannel próbálkozik, úgy kicsit más...

részletek

A hét bunkója cím egy budapesti furgonosé

Úgy döntött a sofőr, ő egy másodpercet sem akar veszíteni a körforgalomnál, így ellenkező irányban hajtott be, lerövidítve ezzel a távot.

részletek
Olvastad már?