Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Autós hírek

Le kell mondanunk az autózásról?

Április 22., a Föld Napja alkalmából az idén 30 éves, az ország legszélesebb márkakínálatát egy helyen értékesítő autókereskedés összegyűjtötte érveit az elektromos autók használata mellett.

részletek

Nulla forintos töltéssel csábít a BMW i3

Magyarország legsikeresebb prémium elektromos modellje az április 15-én bevezetett új speciális kiadásával, a BMW i3 Solar Edition-nel még vonzóbbá vált...

részletek

55. születésnapját ünnepli a Mustang

Április 17-én ünnepli 55. születésnapját az amerikai autógyártás egyik ikonja, a Ford Mustang. 1964 áprilisában még senki nem sejtette, hogy egy legenda van születőben, de a siker azonnali és mindet elsöprő volt.

részletek

A Télapó is megirigyelné e repülő szarvast

Hajmeresztő jelenetet élt át egy magyar autós és ez a szarvas is, de szerencsére mindketten megtették a tőlük telhetőt (az állat talán még annál is többet), hogy elkerüljék az ütközést ebben a vezess.hu által talált videóban.

részletek

D’Agostino és az AMTS más csodái

John d’Agostino Kaliforniából, szexi lányok, méregdrága luxusautók, tuningcsodák, versenygépek és a jövő mobilitásához: az AFM riportot forgatott a 2019-es Automobil és Tuning Show-n.

részletek

Ezek a legkeresettebb márkák Magyarországon

Az ellenorizzeajarmuvet.hu oldal friss jelentése alapján 2019 első negyedévében az Opel, a Volkswagen és a Ford voltak a legkeresettebb márkák...

részletek

Hungarian Open szállító partnere a Peugeot

Az idei évadban minden eddiginél izgalmasabb tartalommal tölti meg a teniszsporthoz fűződő, több évtizedes kapcsolatát a Peugeot: a dicső hagyományokat egy új, merész generáció értékeivel ötvözi...

részletek

A SEAT folytatja a CNG programot

A SEAT továbbra is vezető helyen áll a sűrített földgáz (CNG) technológia bevezetésében, a lehető legszélesebb választékot kínálva a vevők részére a tisztább, fenntarthatóbb járművekből.

részletek

Füstfelhőt termelt magából ez a Volvo

Az eset Magyarországon történt, a Győrben közlekedünk Youtube-csatorna tette közzé - maximális fordulatszámon pörgött a Volvo motorja, nem nagyon tudtak vele mit kezdeni.

részletek

7+ üléses hétvége

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Családvédelmi Akcióterv* keretein belül, 2019. április 27-28-án nagyszabású rendezvényen mutatja be azokat az típusokat, amelyek eleget tesznek a törvénynek.

részletek

Négyévszakos gumik: megdőlni látszik a mítosz

A gumiabroncsok 2018-as magyarországi eladási számait tekintve a négyévszakos gumik értékesítése nőtt a legnagyobb mértékben.

részletek

Hypersport abroncsot tesztelt Talmácsi Gábor

A Bridgestone, a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermékgyártó vállalata bemutatta a Battlax Hypersport S22 motorkerékpár-abroncsot. A vállalat egy nagyszabású teszteseményt is szervezett...

részletek
Olvastad már?