Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 23. csütörtök

Autós hírek

Így maradjunk frissek egy hosszabb autóúton

Sokak számára ismerős az érzés, amikor egy-kétórás autóvezetés kell helytállni egy üzleti tárgyaláson vagy egyszerűen csak kellő energiával bírni a gyerek egyre növekvő aktivitásigényét.

részletek

Egy kis vagányság: Suzuki Ignis

Az új Suzuki Ignis egész más járgány, mint az elődje, a 2017-ben piacra kerülő modell már az életstílus autók között verseng a vevőkért. Jók az esélyei.

részletek

Mustanggal forgatták újra a legendás filmet

40 évvel ezelőtt született egy film, ami legendává vált az autórajongók körében: egy versenyző végigszáguldott Párizson, hogy találkozzon rég látott szerelmével. A Ford most újra leforgatta a filmet.

részletek

Az i30 kombi is megvillan Genfben

Az idei Genfi Nemzetközi Autószalon alkalmával leplezik le az új generációs Hyundai i30 kombit. Az i30 modellcsalád új tagja megtartja ötajtós testvérének időtálló formáit és eleganciát.

részletek

Mexikóból jöttem – Audi Q5 2,0 TDI quattro

Az autóipar nemzetköziségét jól mutatja, hogy az új Q5 a bajorok nemrég felépült mexikói gyárából érkezett hozzánk, ahol persze magyar szakemberek is segédkeztek.

részletek

Autójába szorult rendőrt vonszolt a sörtolvaj

A videó leírása szerint a rendőr épp le akarta tartóztatni a közeli boltból sört lopó férfit, amikor az tovább hajtott. Így most már nem csak lopás, hanem gondatlan veszélyeztetés is a vád ellene.

részletek

Ezért ne menj át soha a szemközti sávba!

A videóban szereplő ladás meglehetősen türelmetlennek tűnt, sorban előzte autóstársait a szemközti sávban haladva – sejthető, hogy mi vetett véget a felelőtlen manővereknek…

részletek

Így jársz, ha nem a sávodban autózol

Persze ettől még a másik sofőr is tükörbe nézhetett volna ennél az esetnél.

részletek

Amikor nagyon nem szeretnél autózni

Hiába szeretünk alapvetően vezetni, vannak olyan pillanatok, amikor jobb szeretnénk, ha nem kellene.

részletek

Ezért kerüljük el a kamionokat az úton

Extra veszélyfaktort jelent, ha körülöttünk van egy megpakolt kamion - mutatunk erre néhány érdekes példát.

részletek

Kombival bővült a Tipo-család

A 2017 február 16 és 25 között megrendezett nyílt napokon a Tipo mindhárom – 4 ajtós, 5 ajtós és kombi –karosszériatípusa már 3.990.000 forinttól elérhető ajándék metálfényezéssel a Fiat magyarországi márkakereskedéseiben.

részletek

Nézők közé hajtott egy Mustang egy bemutatón

Csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem vesztette életét, amikor egy mexikói bemutatón a tömegbe csúszott egy elszabadult Mustang - megrázó felvétel következik az esetről.

részletek
Olvastad már?