Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

Autós hírek

McLarent tört a doboslegenda

A Pink Floyd 73 esztendős dobosa, Nick Mason óriási autórajongó, s előszeretettel száguldozik mintegy egymilliárd forintot érő McLarenjével – most azonban nem volt szerencséje Goodwoodban.

részletek

Berúgtak, beszívtak – szívás és kirúgás jön?

Egy közepes magyarországi lakás ára – ennyibe került annak a két jómunkásembernek az elképzelése, akik először lerészegedtek, majd kicsit be is szívtak, mielőtt bevonultak dolgozni a BMW müncheni gyárába.

részletek

Augusztusban leesik az állunk az új Lexustól

A már hivatalos megérkezése előtt elképesztő sikernek örvendő Lexus LC szupersportkupé 2017 augusztusában érkezik az európai (és így a hazai) a márkakereskedésekbe.

részletek

Jövőkép a 2030-as év közlekedéséből

A Toyota és a vállalat nizzai formatervező stúdiója, az ED² közösen készítették el az új i-TRIL tanulmányt, amely számos innovatív ötletet mutat be a Toyota egyre környezettudatosabb megoldásait.

részletek

Vége az éjszakai stresszes vezetésnek

Nem csak a gyerekek félnek a sötétben. Igaz, hogy a felnőttek már nem ragaszkodnak ahhoz, hogy éjjel is égjen a szobájukban a villany, de az éjszakai vezetés még számukra is stresszes élmény.

részletek

Japán mestermunka már Hibrid változatban is

A Genfi Autószalon adott otthont az új Lexus zászlóshajó full hybrid kivitele, az új Lexus LS 500h világpremierjének. A kettős turbótöltésű V6-os benzinmotorral hajtott LS 500 világpremiere.

részletek

Sikertörténet! - Lendületben a Toyota Yaris

A Toyota 90 millió eurós fejlesztési programmal adott új lendületet népszerű modellje, a Yaris sikerének, frissebb stílussal és megújult felszereltségi szintekkel gazdagítva az autót.

részletek

Több mint 50 autó csúszott össze

Az áldatlan állapot Kanadában köszöntött be, ahol a behavazott autópálya egyik szakaszán történt elképesztő tömegbaleset. Mindig jön egy újabb autós, aki nem tud megállni!

részletek

Sértetlenül szálltak ki a téglahegy alól

A baleset első képsorai alapján az utasoknak nincsenek jó kilátásai: autójukra borult egy kamion, amelyet téglákkal pakoltak tele. Csodával határos módon azonban pillanatok múlva sikerült kihúzni őket.

részletek

Még soha nem volt ennyi autója a magyaroknak

Már 3,3 millió fölé emelkedett a hazai autóállomány, ám Európán belül ez még mindig gyenge mutatónak számít – ráadásul van egy másik nem túl kedvező tendencia is.

részletek

Láttál már emeletes autót?

Hol máshol fordulhatna elő ilyesmi, mint az őrült jelenetek hazájában, Oroszországban: egy Lada „cipelt a hátán” egy másik Ladát – más kérdés, hogy ez így szabályos volt-e…

részletek

Ezért ne pofátlankodj az autópálya-lehajtónál

Vagy ha mégis az a szándékod, hogy szemtelenül végig előzd a sort, és megpróbálj besorolni két kocsi közé, legalább azt nézd meg, nincs-e rendőrautó köztük…

részletek
Olvastad már?