Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Autós hírek

Kerítést döntött a száguldó autós Budapesten

Akkora erővel csapódott a jármű a társasház kerítésébe, hogy a kétszárnyas vaskaput és az azt tartó betonoszlopot is kidöntötte. A roncsba szorult és kórházba szállított sofőr valószínűleg ivott.

részletek

Így kell villámgyorsan szétküldeni egy BMW-t

"Meglepő" vége lett a bemutatózásnak: bár a sofőr és barátai a jelek szerint tényleg meglepődtek azon, hogy az, amit csináltak az autóval, nem tesz különösebben jót a motornak.

részletek

Mitől lehet a felhasználók kedvence a Corolla

A jövő tavasszal három karosszéria változatban és két eltérő teljesítményű környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtással érkező Toyota Corolla kétségkívül a szegmens egyik nagy sikervárományosa.

részletek

Crash Fest - Elektromosan is biztonságban

Csendes forradalom zajlik a járműgyártásban. A motorok károsanyag-kibocsátásának drasztikus csökkentésén túl a járművek felépítése és a karosszáriagyártás is teljesen átalakul.

részletek

A Ford piros lámpa nélkül képzeli el a jövőt

Képzeljünk el egy világot, ahol az útkereszteződésekben nem kell piros lámpáknál várakozni, és az egyetlen ok a megállásra az, hogy megérkeztünk.

részletek

Az autószörf veszélyes, ne csináld

Ha valakinek nem lenne első hallásra világos, miért, az nézze meg az alábbi videót. Ilyen következményei lehetne, ha menet közben felkapaszkodj egy jármű tetejére.

részletek

Menetpróba - Lexus RC F

A japán autóépítés egyedi személetmódja az egyik legerősebb sportmodelljükön is látszik: a Lexus RC nagyon más iskolát követ, mint a nyugati konkurensek.

részletek

Fiat 500X 1.0 T3 - A divatautó visszatér

Az olasz különlegesség megkapta azt a frissítést, amivel könnyedén szembeszállhat a konkurenciával: megérkeztek a legfrissebb motorok és a sok vezetési segédlet.

részletek

Ráhajtott a hídra, majd az beszakadt alatta

Kint volt a súlykorlátozást jelző tábla, a kamionsofőr azonban vagy figyelmen kívül hagyta, vagy valami egyéb okból mégis ráhajtott a hídra - rossz ötlet volt, beszakadt alatta.

részletek

Az életéért küzdött a tolató kamion mögött

A kamion sofőrje nem vette észre, hogy nekitolatott egy autónak, azt pedig főleg nem, hogy az autó mögött ott pakolt egy ember, aki hajmeresztő pillanatokat élt át.

részletek

Amikor rájössz, hogy kell beszállni az autóba

Ő már nekiállt lebontani a szerinte nem működő kilincset, amikor közölték vele, hogy rossz helyen keresi a bejutási lehetőséget.

részletek

Levillogta az előtte lévőt, nem kellett volna

Klasszikus esete annak, amikor nem tudhatjuk, hogy ki ül abban az autóban, amit éppen levillogunk és megelőzzük - hát a videóban szereplő autós megtanulta, hogy ez nem mindig jó megoldás.

részletek
Olvastad már?