Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Autós hírek

Óriási kihívások a gumiabroncsoknak

A modern személyautók igazi mérnöki remekművek, hiszen a szakemberek mindent alaposan átgondolnak és megterveznek rajtuk, mielőtt sorozatgyártásuk elindulna. Nincs ez másképp a gumikkal sem...

részletek

Defekt oroszlán miatt

Amikor az országúton meg kell állnod, mert kényelmesen körüljárja az autód egy oroszlán, természetesen felmerülnek a helyzet kockázatai: arra azonban kevesen gondolnak, hogy a nagymacska kiharaphatja a gumit.

részletek

54 év: A Mustang evolúciója

A kiváló videón nem csupán azt láthatjuk, hogyan változott a sportkocsi kinézete: a paramétereket is összehasonlíthatjuk, és egyéb érdekességeket tudhatunk meg minden verzióról

részletek

Minden autómosó rémálma

A jamaikai autómosóban dolgozó fiú kölcsönvett egy autót, hogy kipróbálja – ártatlan dolog, mondhatnánk. Csakhogy a jármű úton tartásával az elejétől gondjai voltak, és végül bekövetkezett az elkerülhetetlen.

részletek

Vasúti átjáró vágta taccsra a kocsit

Ha nem látjuk, el sem hisszük: az ártatlan sofőr csak egy vasúti átjárón próbált meg áthajtani, ám ami a második sínnél történt, arra aligha számított…

részletek

Nem csak versenypályákon létezik aquaplaning

Hát bizony nem: közutakon is ugyanolyan könnyen felúszhat a nagy mennyiségű vízen az autó – s mint azt az alábbi eset is mutatja, a következmények sem sokkal enyhébbek…

részletek

Magyarországra érkezett a dizájn jövője

A Mercedes-Benz Design Nap fénypontjaként Gorden Wagener, a Daimler AG vezető formatervezője mutatta be Magyarországon először a lenyűgöző koncepcióautót, a Vision Mercedes-Maybach 6 Cabrioletet.

részletek

Így szól egy Hayabusa-motorral szerelt Swift

330 lóerős, 12 ezres fordulatig pörgő Hayabusa-motor és egy hátsókerék-hajtású, sárga Suzuki Swift - őrült, de nagyon jól működő párosítás.

részletek

Mi történt ezzel a Porsche-sofőrrel?

Az első csattanás még rendben van, ott valaki hibázott - de hogy utána mi történt, arra nem nagyon lehet érdemi magyarázatot találni. Mire gondolt a Porsche sofőrje?

részletek

Könnyű kisördög - Suzuki Swift Sport

A Frankfurti Autószalonon mutatkozott be, néhány napja Magyarországra is ellátogatott, de a nagyközönségnek és a rajongóknak még legalább fél évet várni kell a japán kisördög érkezésére.

részletek

Év végén érkezik a BMW X5 Special Edition

A Sports Activity Vehicle kategória és a Sports Activity Coupe szegmens éllovasainak sportautósan magabiztos kiállását és kimagasló vezetési élményét decembertől számos exkluzív tétel nyomatékosítja.

részletek

200-zal nézte el a kereszteződést

Egy belga utcai versenypályán felejtette el a sofőr, hogy elágazó következik és iszonyatos tempóban repült le az útról - szerencsére nagyobb baj nélkül megúszta az esetet.

részletek
Olvastad már?