Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Autós hírek

A stílusos és laza új Opel Crossland X

Kívülről zömök és kompakt, belül tágas és variálható, kétszínű fényezéssel és laza SUV-külsővel: ez a teljesen új Opel Crossland X, egy valamennyi részletében izgalmas crossover.

részletek

Ez nem a Cobra 11, hanem a valóság

Ez történik, ha egy kamion nem tud megállni a kocsisor mögött - átment rajtuk, mint kés a vajon és komoly pusztítást hagyott maga után az autópályán. Mintha a Cobra 11 egyik epizódját látnánk...

részletek

Nem így képzelték ezt az autómentést

Segítségül hívtak egy traktort a bajba jutott autóshoz - a feladatot végül megoldották, hiszen az autót kihúzták, a tulajdonos azonban mégsem volt túl elégedett...

részletek

Ezek a sofőrök rosszul kezdték 2017-et

Még három hét sem telt el egészen az új esztendőből. máris tudunk mutatni egy válogatást, amelyben 2017 legfigyelmetlenebb sofőrjei bemutatóznak - ezeket ne kövessük el az utakon!

részletek

Countryman: Kivételesen sportos és sokoldalú

A MINI Countryman második generációja a nagy múltú brit prémiummárka valaha készült legnagyobb és legsokoldalúbb modellje, amely most a legújabb John Cooper Works paletta erőforrását is megkapja.

részletek

A farmotoros városi legenda

Az 1974-79 között gyártott, már teljesen spanyol fejlesztésű SEAT 133-ast a farmotoros 850-es alapjaira építették, formája a lengyel gyártású 126-os Polski FIAT-hoz hasonlított...

részletek

A legőrültebb magyarok: 200-zal a jégen

Amikor már a korcsolyázás is unalmas a befagyott vízfelszínen, a motorosok előveszik legjobb járgányaikat, feltupírozzák azokat szöges gumikkal és leteszik névjegyüket az Esztergom melletti Palatinus-tóra.

részletek

Autót venne télen? - Vigyázzon!

Az évente 63 ezer autót értékesítő AAA Auto szakértői a téli autóvásárlás veszélyeire és előnyeire hívják fel a figyelmet.

részletek

Minden eddiginél sportosabb az új 4-es BMW

Páratlanul magabiztos kisugárzásával és lendületes vonalvezetésével a BMW 4-es sorozat már piaci debütálásakor kiemelkedett a sportos prémium modellek mezőnyéből.

részletek

Hóban, sárban, sivatagban - már 1961-ben is

Kellemes jugonosztalgiát élhetünk át egy olvasónk által küldött reklámvideóval, amely a '60-as évek olasz autócsodájának, a Jugoszláviában is igen népszerű FIAT/Zastava 1300-asnak a népszerűsítésére szolgált. Mindent kibírt!

részletek

Videó az M1-esen nagyot boruló kamionról

Szombaton nagy baleset történt az M1-es autópályán, amikor egy megcsúszó kamion a korlátot átszakítva a szemközti árokba borult. Előkerült egy felvétel az esetről, amit egy szembejövő kamion rögzített.

részletek

Melyik járgányt röfögtetnéd legszívesebben?

Az autók és az autósportok kedvelői között is vannak olyanok, akik szerint a járgány hangja mindenek felett áll a fontossági sorrendben. Vajon ők mit szólnának egy ilyenhez?

részletek
Olvastad már?