Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

Autós hírek

Az otthonokkal kapcsolja össze autóit az Audi

Önmagán az autón túlmutató gondolkodásmód jellemzi az Audit az elektromos mobilitás területén, testreszabott rendszerajánlatokkal szolgálva ügyfelei számára.

részletek

Óriási baleset lett a türelmetlenségből

Úgy gondolta, hogy a jobbra kanyarodó sávban szépen megelőzi a sort, majd bevág balra és átmegy a zöldön - na, hát ebből csak bizonyos részletek valósultak meg.

részletek

Kész csoda, hogy ezt megúszta ez a motoros

Talán ő maga sem tudja, hogy hogyan élte túl és hogyan nem szedett össze súlyos sérülést ennél az esetnél - iszonyatosan nagy szerencséje volt, az biztos.

részletek

Az új BMW 8-as Coupé

Az új BMW 8-as Coupé világpremierje vadonatúj fejezettel bővíti a bajor prémiummárka szenzációs sportautóinak évtizedek óta íródó, osztatlan sikertörténetét – kiváltképp lendületes rajttal indítva útnak a gyártó luxusszegmensben előirányzott modellújítási hullámát.

részletek

A Toyota egy hiperautót is elvitt Le Mans-ba

Az új generációs, GR Super Sportnak keresztelt tanulmányautó előrevetíti, 2020-tól hogyan nézhetnek majd ki a Hosszútávú Világbajnokság csúcsosztályában induló fenevadai.

részletek

Formulaautó a gumibálák között

Ki ne akarna egy Formula Student autóval egy ilyen pályán csapatni? Kár, hogy ő már két perc után töri is a technikát...

részletek

Ekkora kárt okozhat egy elszabadult kerék

A videó egy amerikai autópályán készült: a Jeep kereke kiesett a helyéről, a szemből érkező autók közé pattogott. Többen kikerülték, egy Nissant azonban eltalált, súlyos károkat okozva.

részletek

BMW-vel együtt temettek el egy férfit

A különös gyászszertartásról csak egy fotó készült, a háttértörténet azonban ismert: az elhunyt jómódú fia mindig azt ígérte apjának, hogy egyszer vesz neki egy menő autót.

részletek

A Kodiaq RS rekordot döntött a Nürburgringen

Sokszínűség, dinamizmus, vezetési élmény: ezek a tulajdonság forrtak össze az RS jegyeivel a Skoda új modelljében.

részletek

Egy magángyűjtő kérésére szabták át a Teslát

Összeállt a neves holland karosszériaépítő RemetzCar, a londoni Niels van Roij Design stúdió és a prémium abroncsokat gyártó Vredestein, hogy teljesítsék egy gyűjtő kérését.

részletek

Menetpróba - BMW 540d Xdrive M Sport

Azt már előre lehetett tudni, hogy az ötös széria feladta a leckét a konkurenseknek. Az igen erős dízelmotorral szerelt 540-es limuzin próbája után azonban azzal kapcsolatban sem maradt sok kétségünk.

részletek

Stílusosan érkezett meg hazánkba az új Toyota

Meglehetősen impozáns körülmények között, Budapest bulinegyedének szívében, annak is egyik legtrendibb szórakozóhelyén, a Teslában került leleplezésre Európa egyik legnépszerűbb városi miniautója.

részletek
Olvastad már?