Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 23. vasárnap

Autós hírek

Vajon hány millióba került ez a csattanás?

Szinte megszakad a szívünk: ilyen, amikor egyszerre törik össze egy méregdrága Ferrari és egy méregdrága Lamborghini.

részletek

Kéttónusban érkezik a népszerű Toyota

Várhatóan júniusban, Auris Selection néven érkezik a márkakereskedésekbe a hazánkban is rendkívül népszerű, hibrid változatban is elérhető középkategóriás Toyota modell.

részletek

Te milyen színű autót szeretnél?

Magyarország kedvenc színe a kék, de a leggyakoribb autószínnek hazánkban a fehér, az ezüst és a szürke számít. Ha tehetnék, sokan választanának maguknak fekete és persze kék kocsit...

részletek

Tatabányán készülnek a szuperabroncsok

Tatabányán készül a Bridgestone legújabb gumiabroncsa, amellyel defekt esetén akár 80 km is megtehető 80 km/órás sebességgel.

részletek

Merész külsőt kap a jubileumi Type H furgon

A Citroen egy másik kreatív és merész francia márkával, a le coq portiffal szövetkezett. A közös munka eredményével az április 25-én megnyíló Birminghami Autószalonon találkozhatunk.

részletek

A C-HR törése is elismerésre méltó

A kategóriateremtő, és lenyűgöző, futurisztikus dizájnja, valamint a forradalmi hibrid meghajtás révén elképesztő értékesítési sikereket elérő Toyota C-HR utasvédelmi teljesítményét is elismerték.

részletek

Hány autómárka logóját ismered fel a 60-ból?

Az alábbi videó segítségével próbára teheted tudásod: csak pillanataid vannak megállapítani, melyik logót látod a képen. Az eleje könnyűnek tűnik, aztán durvul a helyzet…

részletek

Látványos pályaművek a Lexus dizájnversenyén

A világ vezető prémium hibrid autógyártója, az elmúlt években formabontó, futurisztikus formatervű, jövőbemutató technológiákkal teletűzdelt modelljei révén értékesítéseit világszerte...

részletek

3 millió Suzuki 26 év alatt

3 millió Suzuki gépkocsi 26 év alatt, több mint 100 országban. Ezzel az impozáns számmal újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki Zrt...

részletek

Látványos szürkülés a Ford világában

Felejtsük el a régi berögződést, ami szerint a szürke az öregség és unalom színe! Legyen szó akár a frizurákról, akár az enteriőrről, manapság mindenhol felkapott lett ez az árnyalat.

részletek

A Volkswagen első elektromos SUV tanulmánya

A Volkswagen Crossover tanulmánya a Sanghaji Autókiállítás keretében tartott világpremierjével a Volkswagen e hónapban az elektromos mobilitás további fontos szereplőjére kínál kitekintést.

részletek

Jön a Lexus LS sportváltozata

A Lexus vadonatúj, januári bemutatása óta több nemzetközi dizájndíjat és innovációs elismerést begyűjtő zászlóshajója, az LS luxus szedán kínálata egy látványos sportváltozattal bővült:

részletek
Olvastad már?