DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 25. kedd

Egyéb hírek

Hamilton az NFL-csapat tulajdonosi körében

Hivatalos közleményben jelentette be az NFL-ben szereplő Denver Broncos csapata, hogy Lewis Hamilton csatlakozott a tulajdonosi körükhöz. A brit már korábban is próbálkozott hasonlóval.

részletek

Különleges Ferrari járja Budapest utcáit

A maranellóiak egyik lenyűgöző járművét látták többen is a napokban Budapesten. A fővárosban egy Ferrari Superamerica tűnt fel, amit sikerült megörökíteni néhány fotón.

részletek

Menetpróba - Honda HR-V e:HEV Advance Style

A japán vállalat új kompakt szabadidő-autójával magasra tette a lécet. A takarékos, távol-keleti hangulatú négykerekű árcéduláján lévő számot nem kellemes megismerni...

részletek

Halálos fenyegetéseket kapott Masi

Először beszélt arról a korábbi F1-es versenyigazgató, hogyan élte meg az Abu Dhabi Nagydíjon elkövetett hibája utána rá zúduló gyűlölethullámot: a világ legutáltabb emberének érezte magát.

részletek

Felpofoztak egy fotóst a Hungaroringen

Tettlegességbe torkolló vita alakult ki egy brit fotós és egy biztonsági őr között az F1-es Magyar Nagydíjon: előbbi közösségi médiás posztja szerint a szája felett fel is repedt a bőr.

részletek

A Harley-Davidson rajongói jótékonykodtak

Különleges szülinapi buli helyszíne volt a Harley-Davidson budapesti bázisa. A Motorokkal az Állatokért harley-s csapata 120 doboz macskaeledellel ajándékozta meg a Macskaárvaház Alapítványt.

részletek

Fűnyíróval is rekorder a hölgypilóta

James Bond-filmen dolgozott, szimulátoros munkájával segíti az F1-es csapatot, a W Seriesben pedig dobogós volt Jessica Hawkins, aki a Magyar Nagydíj előtt beszélt élményeiről és a feladatairól.

részletek

Ilyen lenne Spa szintkülönbségek nélkül

Vajon szintkülönbségek nélkül a legendás Eau Rouge is csak egy kanyar lenne? És az egész belga pálya elveszítené a varázsát? Mindenki döntse el maga!

részletek

A jégkár lehet az autósok legnagyobb rémálma

Hamarosan a közelgő viharra is figyelmezteti a sofőröket a Cristo autós applikáció, erre pedig a legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint hazánkban egyre fokozottabban lehet szükség.

részletek

Bemutatkozik a MINI Concept Aceman

A tisztán elektromos meghajtás, a króm és a bőr alkalmazásának teljes mellőzése, a merőben új formanyelv és a fejlett digitalizációs megoldások egysége intenzív felhasználói élménnyel kecsegtet.

részletek

Íme, a VISION 7S első beltér-dizájnrajza

Újabb betekintést kínál megújult formai nyelvezetébe a SKODA AUTO, VISION 7S tanulmánymodellje első beltér-dizájnrajzán mutatja be...

részletek

Pályázat elektromos autóra

A motorizált helyváltoztatás egyik legnagyobb hatású változása zajlik éppen: környezetvédelmi és jogszabályi feltételek hatnak egy irányba, a belső égésű motorok pedig teret veszítenek.

részletek