DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök

Idén is érkeznek kiadványaink és TOP 50-es ranglistáink

Készül az F1-es idényt feldolgozó Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2021-es kiadása is, utóbbiban pedig ezúttal is szerepelni fog a legjobb ötven nemzetközi és hazai pilóta rangsora.

Szokás szerint sok kiadvánnyal és termékkel készül év végén az Autósport és Formula Magazin, erről Bethlen Tamás, a kiadó főszerkesztője beszélt tv-műsorunkban. Egyfelől idén is érkezik a Száguldás és cirkusz, a Formula-1-es szezon eseményeit feldolgozó kötet, jórészt Mészáros Sándor utazó riporterünk tollából.

Másfelől készül az évről évre egyre szélesebb palettát felvonultató, az autósport 2021-es évét bemutató Autósport évkönyvünk friss kiadása is. Ebben pedig szokás szerint megtalálható lesz a legjobb nemzetközi és hazai versenyzők TOP 50-es rangsora is.

Ez utóbbi kapcsán egy rossz hírről is be kellett számolnunk, hiszen a koronavírus-járvány miatt tavalyhoz hasonlóan idén sem tudjuk megrendezni a TOP50 Magyar Autóversenyző Gálánkat.

Viszont a tavalyi sikeren felbuzdulva újfent pályázatot hirdetünk magyarországi iskolák és más közintézmények számára: tíz teljes sorozatot osztunk ki a népszerű Autósport évkönyv és Száguldás és cirkusz kiadványokból – a jelentkezéshez csupán egy levél megírása szükséges.

 

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: