DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Gokarttal csaptak össze a legjobb magyar pilóták

Gokartozással melegítettek a nagy hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gálára a toppilóták. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar pilótákkal az autós újságírók is összemérhették tudásukat.

Hefler Róbert, Formulaautó magyar bajnok, Marton Gergely, az ERX Super1600 2. helyezettje, Molnár Bendegúz, a Swift Cup Europe 4 futamának győztese, Nagy Norbert, Hegyi EB versenyző, Szabó Krisztián, WRX 10. helyezett, Velenczei Ádám, ORB 3. helyezett, Vogel Adrienn, a KIA Platinum Cup 5. helyezettje, tehát az autó-és motorsport különböző területein kiemelkedő eredményeket elérő pilótái csaptak össze, akik közül szenzációs teljesítményével Molnár Bendegúz nyert a leggyorsabb köridejével.

Az Autósport és Formula Magazin immáron ötödik éve december 1-jén idén is kiadta az Autósport évkönyvet, mely a közel 50 nemzetközi és tucatnyi hazai versenysorozat összefoglalója, évértékelők, exkluzív anyagok és látványos fotók mellett természetesen idén is tartalmazza a legjobb magyar autóversenyző TOP50-es listáját, melyet a kötet szerkesztői külsős szakértők bevonásával állítottak össze.

top50-gokart-01



Természetesen a hagyományokhoz hűen 2019-ben is egy rangos gálaeseményen díjazzák majd a legjobb magyar pilótákat december 12-én a Bálna Budapestben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: