Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 12. csütörtök
Top50

Gokartozással készültek a TOP50 gálára a pilóták

Gokartpályán melegítettek a már hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gálára a toppilóták. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar versenyzőkkel az autós újságírók is összemérhették erejüket.

Tassi Attila, a TCR Europe kupasorozat 4. helyezettje, Nagy Dániel, a versenysorozat 5. helyezettje, Molnár Bendegúz, a Swift Cup Europe aranyérmese, Nagy Norbert, a WTCR kiemelt magyar pilótája, Marton Gergely, az ERX S1600 4. helyezettje, Volentér Balázs, a CEZ D5 Endurance 1. helyezettje, Tóth László, a spanyol F4 11. helyezettje, Vogel Adrienn, az év legjobb női versenyzője és Turán Frigyes, az Országos Rali Bajnokság idei ezüstérmese, tehát az autó- és motorsport különböző területein kiemelkedő eredményeket elérő pilótái csaptak össze, akik közül szenzációs teljesítményével Volentér Balázs emelkedett ki a leggyorsabb  köridejével. Az izgalmas eseményről a MusicFM száguldó riportere, „Fittikém” adott élő közvetítést.

Az Autósport és Formula Magazin az előző évekhez hasonlóan december 1-jén idén is kiadta az Autósport évkönyvet, mely a közel 50 nemzetközi és tucatnyi hazai versenysorozat összefoglalója, évértékelők és látványos fotók mellett természetesen idén is tartalmazza a legjobb magyar autóversenyzők TOP50-es listáját. A TOP50 rangsor mellett idén a 10 legjobb hölgyversenyzőt, a 10 legjobb juniorversenyzőt és a 10 legjobb csapatot is összegyűjtötte a kötet.

A tavalyi hagyományokhoz hűen 2018-ban is egy rangos gálaeseményen díjazzák majd a legjobb magyar pilótákat december 6-án egy nemzetközi sztárvendég, Jean-Louis Schlesser, kétszeres Dakar-győztes francia pilóta segítségével.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?