DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök

Nyerj jegyet a TOP50 gálára egy megosztással!

Magyarország legjobb autóversenyzőit idén újfent díjátadón jutalmazzák. Te is jelen lehetsz személyesen a jeles eseményen: teendőd annyi, hogy egy posztot kedvelsz és megosztasz!

December elején jelenik meg a hazai és nemzetközi autósport szériák szezonösszefoglaló kiadványa, melybe idén is bekerült a TOP50 legjobb magyar pilóta ranglistája. A formabontó kötet segítségével a rajongók idén is kézbe vehetik a nemzetközi és hazai versenyek legátfogóbb magyar nyelvű gyűjteményét, mely a versenysorozatok összefoglalóin túl látványos fotókat és eredménytáblázatokat is tartalmaz. Keresd a könyvesboltokban december 1-től vagy rendeld elő még ma, kedvezménnyel!



A hagyományokhoz hűen az Autósport évkönyv megjelenését követően a pilótákat megünneplő TOP50 gálát is megrendezik. Vendégeink részt vehetnek a díjátadón és az azt követő vacsorán, találkozhatnak az eseményre szintén meghívott magyar autóversenyzőkkel, akik között többek közt ott lesz Michelisz Norbert, Nagy Dániel, Tassi Attila, Herczig Norbert és Nagy Norbert is. A nemzetközi sztárvendég sem marad el, idén a kétszeres Dakar-győztes, a Formula-1-et is megjárt legenda, Jean-Louis Schlesser teszi tiszteletét Magyarországon az esemény kedvéért.

Ha te is szeretnél részt venni a gálán, teendőd a következő: Lájkold és oszd meg üzenőfaladon nyilvánosan az alábbi posztot december 4-ig (keddig), majd írd meg hozzászólásban (@ jellel), hogy kit vinnél magaddal a december 6-ai TOP50 díjátadó gálára! Közületek egy szerencsés páros VIP belépőt nyer a rendezvényre!

Egy másik nyereményjáték ugyancsak páros belépőjegyért a gálára az Autósport és Formula Magazin olvasóinak szól: a részvételhez mindössze készíts egy fényképet az Autósport és Formula Magazin novemberi számának címlapjáról, valamint az újság vásárlását igazoló blokkról, és küldd el azokat az info@formula.hu e-mail-címre.

Akkor se csüggedj, ha Fortuna ezúttal nem neked kedvez, ugyanis az alábbi oldalon korlátozott számban még kaphatók jegyek a gálára.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: