DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Csak pár versenyen látjuk idén Ranga Pétert

A navigátor, Szőke Tamás távozásával jelentősen csökkent az anyagi háttér, a pécsi versenyző a tavalyi sikeres szereplés után csak néhány futamon indul 2018-ban.

Ranga Péter hiába tett le 2017-ben az asztalra rendre kiváló eredményeket a magyar ralibajnokságban, hiába nyerte meg a Veszprém Ralit, az idei költségvetése nem úgy alakul, ahogy tervezte. A pécsi versenyző éppen az előző szezonban robbant be igazán a hazai ralielitbe, azonban úgy fest, hogy 2018-ban nem tud előrébb lépni, sőt...

ranga_1



„Év végén sajnos távozott a navigátorom, és az anyagi háttér a dolgok jelenlegi állása szerint biztosan nem lesz olyan nagy, mint tavaly. Ebben a szezonban csak pár versenyt tervezek, a tavalyi sikerünk helyszínére és a Mecsek Ralira szeretném a puskaporunkat tartogatni, ezzel párhuzamosan pedig olyan emberekkel venném körül magam, akikre alapozva 2019-ben már ismét ott lehetünk a szezonrajtnál” – nyilatkozta a versenyző az Autósport és Formula Magazinnak.

A tavalyi, rendkívül erős magyar bajnoki mezőnyből rajta kívül hiányozni fog az idén az ERC-ben induló Herczig Norbert, illetve Kazár Miklós is úgy nyilatkozott, hogy részt vesz néhány hazai és néhány Eb-futamon is.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: