DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök

Megjelent az Autósport évkönyv 2017

A budapesti könyvesboltokban ma már kapható a hazai és nemzetközi szériák átfogó szezonösszefoglaló kiadványa – az ország többi részére hétfőn érkezik meg a kötet.

Napjainkban annyi versenysorozat létezik már a technikai sportok minden szintjén, hogy szinte lehetetlen mindegyikkel képben maradni. Mi azonban évről évre megpróbáljuk ezt, az Autósport évkönyv 2017 segítségével pedig a rajongók idén is kézbe vehetik a nemzetközi és hazai szériák legátfogóbb magyar nyelvű gyűjteményét.

A versenyszezonok lezárultak, szerzőink megírták az évösszefoglalókat, a nyomda legyártotta a könyveket, mostantól pedig olvasóink is kézbe vehetik a kiadványt: a budapesti boltokba már megérkezett a kötet, a vidéki üzletekbe hétfőn fut be a szállítmány.



Olvasóinknak lehetőségük van webshopunkon keresztül megrendelni az Autósport évkönyvet: ebben az esetben az 5990 forintos bolti ár helyett 4990 forintért kaphatják meg, ajándékként pedig december 31-ig negyedéves Autósport és Formula Magazin előfizetés is jár hozzá. A korábban megrendelt és előrendelt könyvek kiszállítása a megjelenéstől számított 2-3 napon belül történik meg.

A megrendelés a Formula.hu webshopján keresztül ide kattintva lehetséges.

Webshopunkban megtalálható a Formula-1-es szezon összefoglaló kötete, a Száguldás és cirkusz 2017-2018 is, ennek rendelése ugyancsak kezdezményes áron itt érhető el.

Akinek pedig mindkét könyv elnyerte tetszését, számára egy még különlegesebb ajánlatot tartogatunk: a webshopban a két könyv együttes megrendelése csak 7990 forintba kerül, ráadásul a negyedéves AFM-előfizetés mellett egy ajándék hűtőmágnes is jár hozzá a 2018-as versenynaptárral! Ez az akció ezen a linken érhető el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: